Ολυμπιακός: Η ηρεμία έχει επιστρέψει στην ομάδα μετά την νίκη πρόκρισης ουσιαστικά επί της Σλόβαν. Ο Μαρτίνς είδε από ορισμένους όσα ζητάει στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς όχι από όλους. Ξαφνικά φαίνεται πως η “μαύρη” λίστα του μεγαλώνει. Και αυτό θα πρέπει να θεωρείται φυσιολογικό. Ειδικά μετά την επίσκεψη προ ημερών του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη, […]

Ολυμπιακός: Η ηρεμία έχει επιστρέψει στην ομάδα μετά την νίκη πρόκρισης ουσιαστικά επί της Σλόβαν. Ο Μαρτίνς είδε από ορισμένους όσα ζητάει στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς όχι από όλους.

Ξαφνικά φαίνεται πως η “μαύρη” λίστα του μεγαλώνει. Και αυτό θα πρέπει να θεωρείται φυσιολογικό. Ειδικά μετά την επίσκεψη προ ημερών του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη, που έδωσε το πράσινο φως για τις απαραίτητες αλλαγές.

Η μπλακ λιστ του Πέδρο μεγάλωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λαλά προστίθεται στην κατηγορία παικτών που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη για τα φετινά πλάνα.

Το γεγονός ότι ούτε απέναντι στην Σλόβαν έδειξε αυτά που περιμένει ο προπονητής του, ήταν το σημείο χωρίς επιστροφή. Έκαψε όλα τα κανονάκια του. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την περίπτωση του. Ο παίκτης δείχνει αρκετά ασταθης. Είναι επιρρεπής στο λάθος, και δεν εμπνέει σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα.

Και ο Μάρτινς δεν θα το ρισκάρει. Ζητείται ο αντικαταστάτης του. όσο για τον Λαλά δύσκολο να προλάβουν να του βρουν ομάδα, αλλά ο Ιανουάριος είναι κοντά.

Όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Επομένως ο Ολυμπιακός κινείται πλέον όχι για ένα, αλλά για 2 μπακ. Έναν στα αριστερά και έναν στα δεξιά!

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως η αγορά ήδη χτενίζεται από τους σκάουτερ των “Ερυθρολεύκων”. Δύσκολο να βρεθούν αφού η προθεσμία πιέζει, αλλά όπως λέγεται υπάρχει ήδη προεργασία.

Με τα ονόματα που υπάρχουν διαθέσιμα και έχουν πάρει το πράσινο φως να διαρρέουν από ώρα σε ώρα.

Μην ξεχνάμε ότι όλος ο οργανισμός είναι έτοιμος για την “βόμβα” Μανωλά, αλλά και για τις περιπτώσεις δύο πωλήσεων. Ο ένας είναι ο Σεμέδο, που φεύγει 100%.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ