Ο Ολυμπιακός κατάφερε με μια πολύ καλή εμφάνιση να βάλει τα δύσκολα στην Άρσεναλ, και τελικά να πάρει μια μεγάλη νίκη γοήτρου στην Αγγλία. Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα ότι με τέτοια εμφάνιση στο Καραϊσκάκη πριν μια εβδομάδα, σήμερα ίσως να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.  Εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μέχρι το σημείο […]

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με μια πολύ καλή εμφάνιση να βάλει τα δύσκολα στην Άρσεναλ, και τελικά να πάρει μια μεγάλη νίκη γοήτρου στην Αγγλία. Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα ότι με τέτοια εμφάνιση στο Καραϊσκάκη πριν μια εβδομάδα, σήμερα ίσως να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. 

Εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μέχρι το σημείο της αποβολής του Μπα που εξαιτίας της απερισκεψίας του, πήρε στην ίδια φάση δύο κίτρινες (κόκκινη) και άφησε την ομάδα του με δέκα παίχτες. (σκληρό μαρκάρισμα και διαμαρτυρία)

Σούπερ Θρύλος στο Emirates που έδειξε περίτρανα, ότι μπορούσε την πρόκριση, αν δεν είχε κάνει την μέτρια εμφάνιση στο γήπεδο του. Ο Ελ Αραμπί σκόραρε ξανά επί της Άρσεναλ, με τρία γκολ σε τέσσερις αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ. Ταυτόχρονα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη στην έδρα της Άρσεναλ (Πέρσι και το 2015)

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους, και στο τέλος η Άρσεναλ πρέπει να αισθάνεται τυχερή με την νίκη στο Καραϊσκάκης. 

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης ο Ελ Αραμπί – παστελωτής. Στο 51′ ο Μασούρας έδωσε την μπάλα στον Μαροκινό, που με μερικές προσποιήσεις βρήκε χώρο μέσα από την μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, και η μπάλα κόντραρε στον Γκάμπριελ, άλλαξες πορεία και κατέληξε στα δίχτυά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν