Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του, πριν το ματς με τους Κροάτες, το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία. Μικρές αλλαγές τακτικής και πιο πολύ αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών αναμένονται  για το συγκεκριμένο ματς. Εκτός δράσης βρίσκονται οι τραυματίες Ολιβέιρα και Ίνγκασον.’ Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού […]

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του, πριν το ματς με τους Κροάτες, το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία.

Μικρές αλλαγές τακτικής και πιο πολύ αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών αναμένονται  για το συγκεκριμένο ματς. Εκτός δράσης βρίσκονται οι τραυματίες Ολιβέιρα και Ίνγκασον.’

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού του “Δικέφαλου” του Βορρά.

Τη θέση του Πορτογάλου επιθετικού αναμένεται να πάρει ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, συγκριτικά με το δεύτερο ματς κόντρα στην Μποέμιανς, δεν αναμένονται άλλες αλλαγές.

Εξάλλου, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν φημίζεται για τα πειράματα του σε κρίσιμα σημεία της σεζόν. Και αυτή η αναμέτρηση ειναι υψίστης σημασίας για τον ΠΑΟΚ. Ο οποίος κυνηγάει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Χωρίς να θέλει να μπει σε μπελάδες. Όπως στο προηγούμενο ζευγάρι.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ