Ο Ολυμπιακός έπαιξε ίσως το χειρότερο φετινό του παιχνίδι και κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα πήρε το σπουδαίο τρίποντο που το φέρνει πιο κοντά στην  κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Μετά το κακό δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα και σήμερα παρουσίασε την ίδια εικόνα. Ήρωας ο Χασάν με το γκολ νίκης, και παραλίγο μοιραίος ο Βαλμπουενά […]

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ίσως το χειρότερο φετινό του παιχνίδι και κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα πήρε το σπουδαίο τρίποντο που το φέρνει πιο κοντά στην  κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Μετά το κακό δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα και σήμερα παρουσίασε την ίδια εικόνα. Ήρωας ο Χασάν με το γκολ νίκης, και παραλίγο μοιραίος ο Βαλμπουενά με το χαμένο πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 9×9 στην έδρα του και είναι στο +12 από ΑΕΚ και Άρη.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 0 – 0

Οι πρωταθλητές μακριά από τον καλό εαυτό τους και μετά από ένα μέτριο αγώνα πήραν στα χασομέρια την πολύτιμη νίκη με γκολ του Χασάν έπειτα από άψογη εκτέλεση φάουλ του Κωστα Φορτούνη. Βρήκε γκολ ψυχολογίας ο Αιγύπτιος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε την πίστη των Πειραιωτών, αλλά τελικά ο Χασάν τους χάλασε τα σχέδια για να αποδράσουν με ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

To 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν ήταν πολύ κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, όμως αν το σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έληγε 0-0, θα ήταν σχεδόν σαν ήττα για τους νταμπλούχους.

Super League 1, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Λυτρωτής... Χασάν!

Οι «ερυθρόλευκοι» ως συνήθως μπήκαν δυνατά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχαν τρεις καλές φάσεις για γκολ με τον Μασούρα (14’), τον Σισέ στην εξέλιξη της φάσης και το δοκάρι του Ελ Αραμπί στο 17’ από όπου καταλογίστηκε το πέναλτι. Ο Βαλμπουενά το εκτέλεσε, όμως ο πρώην «ερυθρόλευκος» Χουτεσιώτης το απέκρουσε. Οι Γιαννιώτες είχαν τη δική τους στιγμή στις καθυστερήσεις, από ένα καλό σουτ του Παμλίδη έξω από την περιοχή, που η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σεμέδο και κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι σε κόρνερ.

Δοκίμασε τα πάντα
Φορτούνης και Καμαρά αντί Μπρούμα και Μπουχαλάκη ήταν οι κινήσεις του Μαρτίνς στην ανάπαυλα, ενώ στον ΠΑΣ ο Χουτεσιώτης που είχε ενοχλήσεις μετά τη σύγκρουσή του με τον Ελ Αραμπί στη φάση του πέναλτι, πέρασε εκτός, τη θέση του πήρε ο Αθανασίου.

Ο νεοεισελθών γκολκίπερ στο 53’ με μία τρομερή επέμβαση κράτησε το μηδέν στο κοντινό σουτ του Μασούρα. Στην εξέλιξη ο Ελ Αραμπί σκόραρε, όμως ελέω VAR το γκολ δεν μέτρησε.

H είσοδος των Καμαρά και Φορτούνη είχε βοηθήσει τον Ολυμπιακό, με τον Μαρτίνς στο 66’ να περνάει και τον Χασάν στη θέση του Μασούρα και τη διάταξη να γίνεται 4-4-2 με Βαλμπουενά αριστερά. Ο Πορτογάλος στο 72’ πέρασε και τον Βρουσάι, οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά και στο 79’ το πλασέ του Ελ Αραμπί πέρασε μόλις άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως ο «συνήθης ύποπτος» Χασάν έδωσε τη λύση. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Αιγύπτιος με κεφαλιά έκανε το 1-0 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι