Ο Ολυμπιακός με τεράστιο ροτέσιον πήγε στο Αγρίνιο και με σχετικά καλό ποδόσφαιρο κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό και πήρε σκορ πρόκρισης. Μια υποχρέωση λιγότερη για τους κόκκινους, και το ενδιαφέρον ξανά στο πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνς σίγουρα θα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο Μπρούμα στο καλύτερο του παιχνίδι με […]

Ο Ολυμπιακός με τεράστιο ροτέσιον πήγε στο Αγρίνιο και με σχετικά καλό ποδόσφαιρο κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό και πήρε σκορ πρόκρισης. Μια υποχρέωση λιγότερη για τους κόκκινους, και το ενδιαφέρον ξανά στο πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνς σίγουρα θα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο Μπρούμα στο καλύτερο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0 – 3

Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού και το ματς με τον Παναιτωλικό είχε τη σημασία του. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 της ομάδας του Αγρινίου και ουσιαστικά “κλείδωσαν” την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μπρούμα, που άνοιξε και το σκορ στο πρώτο μέρος, ενώ δίχτυα στην επανάληψη βρήκαν οι Βρουσάι και Σισέ. Θετική εικόνα είχαν επίσης ο Ανδρούτσος, ο Χασάν και ο Κάιπερς, ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι Τιάγκο Σίλβα και Πέπε.

Στο 12’ μάλιστα, μετά από εξαιρετική κάθετη του Μπρούμα, ο Χασάν καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να σκοράρει σε μοναδικό τετ α τετ, κάτι που έκανε λίγο αργότερα ο Πορτογάλος εξτρέμ. Στο 20’ ο Χολέμπας έβγαλε τη σέντρα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά και ο Μπρούμα με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1!

Στο 66’ μετά από ωραίο ανέβασμα και σέντρα του Ανδρούτσου, ο Χασάν προσπάθησε να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, ο Μελίσσας απέκρουσε προσωρινά και ο Βρουσάι που ακολουθούσε τη φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Πέπε εκτέλεσε το φάουλ από πολύ μακριά, έφερε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής και ο Σισέ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-3!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ