Αρχίζει να συνηθίζει ο ΠΑΟΚ, στις αγχωτικές νίκες, αφού και σήμερα κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 και να κερδίσει με 2-1 στο 91΄. Ο ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου άρεσε και ο Γκαρσία χωρίς δισταγμό έκανε τις αλλαγές που έπρεπε.  Ο Πάμπλο Γκαρσία όχι μόνο συμπεριέλαβε τον Αντρέ Βιεϊρίνια στην αποστολή του «Δικεφάλου», ύστερα από 127 μέρες, αλλά του εμπιστεύτηκε […]

Αρχίζει να συνηθίζει ο ΠΑΟΚ, στις αγχωτικές νίκες, αφού και σήμερα κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 και να κερδίσει με 2-1 στο 91΄. Ο ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου άρεσε και ο Γκαρσία χωρίς δισταγμό έκανε τις αλλαγές που έπρεπε. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία όχι μόνο συμπεριέλαβε τον Αντρέ Βιεϊρίνια στην αποστολή του «Δικεφάλου», ύστερα από 127 μέρες, αλλά του εμπιστεύτηκε φανέλα βασικού! Όχι σαν αριστερό μπακ, αν και θα μπορούσε να το κάνει ελλείψει του τραυματία Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά στη φυσική θέση του Πορτογάλου, αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Στα μάτια του Ουρουγουανού προπονητή του ΠΑΟΚ, ο πρώην συμπαίκτης του μπορεί να αποδώσει πολλά περισσότερα ως εξτρέμ, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα.

Ασφαλώς και στο μυαλό του Γκαρσία ήταν και το επερχόμενο παιχνίδι για το Europa League κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν, εκεί όπου Βιεϊρίνια και Περέιρα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Θρίλερ, έτσι γουστάρει να το κάνει! (vids) | sportime.gr

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή στο α΄ημίχρονο, ωστόσο, οι εντυπώσεις και το γκολ ανήκουν στον ΠΑΣ που κατέθεσε διαπιστευτήρια σε τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις και προσήλωση στο τακτικό του πλάνο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι εξαργύρωσαν και την πρώτη τους ευκαιρία, παίρνοντας με τον Εραμούσπε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Μια φάση που ξεκίνησε και τελείωσε από τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε -σε συνεργασία με τον Λέο- την κακή αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. 

Με την έναρξη του β΄μέρους, ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές μεσοεπιθετικά προκειμένου να δώσει περισσότερη ένταση στην ομάδα του, με το Δικέφαλο να βρίσκει μέσα σε εφτά λεπτά το γκολ της ισοφάρισης με τον συνήθη ύποπτο των τελευταίων παιχνιδιών, Σφιντέρσκι, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την ασταθή απόκρουση του Χουτεσιώτη, για το 1-1.

Οι Θεσσαλονικείς σημάδεψαν ακόμη και το δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ με το Χρήστο Τζόλη, ωστόσο, αρνήθηκαν να παραδοθούν μέχρι τέλους παρά το γεγονός πως ακόμη και η τύχη έμοιαζε να μην είναι με το μέρος τους. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού μίλησε η ποιότητα του Μαροκινού, η είσοδός του οποίου δεν άλλαξε ριζικά την εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά έφερε και την υπογραφή της ανατροπής καθώς με γυριστό έγραψε το τελικό 2-1.

https://www.youtube.com/watch?v=0BAsm4MPwYE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι