Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής της Νάπολι και πρώην ερυθρόλευκος Κώστας Μανωλάς πήγε για διακοπές στη Νάξο και το hypercar των 700.000 ευρώ τράβηξε τα βλέμματα. Ο Κώστας έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό! Τώρα όμως είναι στην Νάπολι και αισιοδοξεί για μια καλύτερη σεζόν, με τον νέο προπονητή. Στην Εθνική είναι «ξένο» σώμα, […]

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής της Νάπολι και πρώην ερυθρόλευκος Κώστας Μανωλάς πήγε για διακοπές στη Νάξο και το hypercar των 700.000 ευρώ τράβηξε τα βλέμματα.

Ο Κώστας έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό! Τώρα όμως είναι στην Νάπολι και αισιοδοξεί για μια καλύτερη σεζόν, με τον νέο προπονητή. Στην Εθνική είναι «ξένο» σώμα, και είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει από νωρίς τις διακοπές του.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές, ο Ιούνιος ο μήνας χαλάρωσης, ξεκούρασης και γενικά να μπουν στην φορτίσουν τις; μπαταριές τους. Έχοντας μπροστά του αρκερτές ημέρες ξεκούρασης αφού η προετοιμασία ξεκινάει τον Ιούλιο, για μία νέα απαιτητική σεζόν.

μανωλας ferrari

Την προσοχή έκλεψε η Ferrari που οδήγησε ώστε να πάει στην παραλία “Άγιος Προκόπιος” και πρόκειται για την απόλυτη Ferrari.

Η τιμή της είναι στα 700.000 ευρώ και πρόκειται για ένα κόκκινο βέλος που βάζει φωτιά στην άσφαλτο

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αγωνίζεται με τη φανέλα της Νάπολι βρίσκεται στη Νάξο, το νησί που κατάγεται αλλά τα βλέμματα προκάλεσε η Ferrari που οδήγησε ώστε να πάει στην παραλία “Άγιος Προκόπιος” και πρόκειται για την απόλυτη Ferrari..

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ