Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος, βρίσκεται σε αρκετά δυσχερή θέση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορούμε να πούμε πως είναι η ομάδα έκπληξη, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται μαζί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στους «4» του […]

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος, βρίσκεται σε αρκετά δυσχερή θέση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορούμε να πούμε πως είναι η ομάδα έκπληξη, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται μαζί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στους «4» του θεσμού και αναμένουν την κλήρωση στις 19/3 για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους.

Ως γνωστόν, ο ΠΑΣ προκρίθηκε εις βάρος του ΠΑΟ και μάλιστα, έχοντας «καθαρίσει» το ματς της Λεωφόρου μόλις στα πρώτα 10’. Καθώς, η αναμέτρηση ήταν ήδη 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Εν τέλει, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού και στον μοναδικό στόχο που είχε απομείνει. Κάτι που έφερε εκνευρισμό, κυρίως στις τάξεις των φιλάθλων.

Αντιπροσωπεία φιλάθλων του ΠΑΟ πήγε στο Κορωπί και… τα είπε σε έξαλλο ύφος με παίκτες και προπονητή. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα «γκάζια» από εκείνους. Και προς τον Μπόλονι φυσικά.

Δεν έμεινε… στην απ’ έξω, καθώς ομολογουμένως φέρει μερίδιο ευθύνης, για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Σύμφωνα με τον σημερινό Τύπο όμως, ο τεχνικός του ΠΑΟ μπήκε στο «κάδρο» της Διοίκησης για τη συνέχεια. Μάλιστα, θα κριθούν πολλά κι απ’ τα επόμενα παιχνίδια των «πράσινων».

Μην ξεχνά κανείς πως υπάρχουν και τα Play Off του πρωταθλήματος, εκεί όπου στόχος της ομάδας του είναι να καταταγεί όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Το πρώτο μέλημα όμως είναι να μη χαθεί η Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Σίγουρα το σοκ είναι μεγάλο και αν συνεχιστούν οι προβληματικές εμφανίσεις, ίσως προκύψει και θέμα ως προς την παραμονή του Λάζλο Μπόλονι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ