Χωρίς το μεγάλο ζευγάρι σε αυτήν την φάση μετά την σημερινή κλήρωση στο Κύπελλο. Δώδεκα ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους για την πρώτη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου δημιουργήθηκαν έξι ζευγάρια. Παναθηναϊκός και Λαμία πέρασαν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν στις 19-20-21 του Ιανουαρίου, […]

Χωρίς το μεγάλο ζευγάρι σε αυτήν την φάση μετά την σημερινή κλήρωση στο Κύπελλο. Δώδεκα ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους για την πρώτη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου δημιουργήθηκαν έξι ζευγάρια. Παναθηναϊκός και Λαμία πέρασαν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση.

Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν στις 19-20-21 του Ιανουαρίου, ενώ της δεύτερης στις 2-3-4 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου (πρώτα αναφέρονται οι γηπεδούχοι των πρώτων αναμετρήσεων): 

ΠΑΟΚ-Λάρισα
Βόλος-ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
Άρης-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Έπαθε και… έμαθε η ΕΠΟ με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Μετά την… παρωδία και την κόντρα του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ για την έδρα του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ, η εκτελεστική επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας αποφάσισε να ορίσει από τώρα το ΟΑΚΑ για τον τελικό της σεζόν 2020-21.

Η αρχική εισήγηση ήταν ο τελικός να γίνει σε «ουδέτερο γήπεδο», όμως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κέρδισε έδαφος η λύση του ΟΑΚΑ, η οποία και ψηφίστηκε από όλους εκτός από τους εκπρόσωπους της Super League.

Επίσης, επισημοποιήθηκε η ένταξη του Πανιωνίου (6ος όμιλος) και του Πλατανιά (10ος όμιλος) στη Γ’ Εθνική.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα