Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ο ίδιος ούτε που το σκέφτεται. Το μυαλό του είναι αλλού. Και πολύ καλά κάνει. Ο Κώστας είναι πολύ χαρούμενος αφού πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, και καταλαβαίνεται οτι ζει και αναπνέει για αυτήν την στιγμή. Η σύντροφος του […]

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ο ίδιος ούτε που το σκέφτεται. Το μυαλό του είναι αλλού. Και πολύ καλά κάνει.

Ο Κώστας είναι πολύ χαρούμενος αφού πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, και καταλαβαίνεται οτι ζει και αναπνέει για αυτήν την στιγμή. Η σύντροφος του βρίσκεται στον μήνα της και μετράνε μέρες, και οι φίλοι του διεθνούς ποδοσφαιριστή λένε ότι η χαρά του είναι απίστευτή.

Ποια μεταγραφή….Θα γίνω μπαμπάς!!!

Τι γίνεται με την μεταγραφή του;

O Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε στον ποδοσφαιριστή δύο δρόμους. Με τον δικό του ή  σε άλλη ομάδα. Και ο δεύτερος δρόμος έχει ανοίξει για τα καλά και οι πρώτες προτάσεις να έχουν σκάσει.

Το θέμα του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του Ολυμπιακού.

Οικονομικά ο Φορτούνης είναι μια χαρά αφού ο Μαρινάκης πέρσι του ανανέωσε το συμβόλαιο του και μάλιστα με πολύ πλούσιες ετήσιες αποδοχές. Τετραετές συμβόλαιό του, το οποίο του αποφέρει περί τα 1,5 εκατ. ευρώ (μ.ο.) τον χρόνο.

Από την άλλη πλευρά ο Μάρτινς είναι πανίσχυρος μετά την ανανέωση του, αλλά και τα αποτελέσματα του, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πρώτη φορά, έχει δώσει τα κλειδιά, και απλώς παρατηρεί. Δεν πρόκειται να πάρει θέση λοιπόν. 

Τουρκία παίζει δυνατά, αλλά Μπουντεσλίγκα λέμε εμείς.

Ο δρόμος που του απομένει και έχει ήδη αρχίσει να συζητά με τον μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκο, είναι η περίπτωση μεταγραφής. Είναι γνωστό ότι από την Μπουντεσλίγκα θα υπάρξουν άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες για τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. 

Δύο ομάδες είναι έτοιμες για να κάνουν την πρόταση τους, και σύντομα θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα