Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει ποιοτικό αριστερό μπακ, δύο εξτρέμ, και χαφ. Συν τις όποιες συμπληρωματικές κινήσεις που θα έρθουν έτσι και αλλιώς. Τερματοφύλακα βρήκε και μάλιστα την καλύτερη δυνατή λύση με τον διεθνή Τσέχο πορτιέρο Τόμας Βάτσλικ. Πολύ καλά πηγαίνουν τα πράγματα και με τον Αργεντινό Παβόν. Ξεκαθάρισε η […]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει ποιοτικό αριστερό μπακ, δύο εξτρέμ, και χαφ. Συν τις όποιες συμπληρωματικές κινήσεις που θα έρθουν έτσι και αλλιώς.

Τερματοφύλακα βρήκε και μάλιστα την καλύτερη δυνατή λύση με τον διεθνή Τσέχο πορτιέρο Τόμας Βάτσλικ. Πολύ καλά πηγαίνουν τα πράγματα και με τον Αργεντινό Παβόν.

Ξεκαθάρισε η κατάσταση για το εξτρέμ

Για την κάλυψη της μίας πτέρυγας πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, και πολλά ονόματα είχαν πέσει στο τραπέζι.

Ξεχάστε Zορζ Κέβιν Ενκουντού, και όλες τις άλλες περιπτώσεις. Μπορεί μέχρι να ήταν το Νο1 της λίστας, αλλά όταν η Μπεσίκτας άρχισε τα… τρελά της, ο Ολυμπιακός πήρε το καπελάκι και την έκανε με ελαφρά….Δεν είναι εποχές για αστείες καταστάσεις.

Ο παίχτης που θα πάρει ο πρωταθλητής είναι ο Ρόνι Λόπες. Να σημειωθεί ότι από πέρσι τον γλυκοκοίταζε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπόρεσε. Τώρα όμως ωρίμασε η κατάσταση.

Από την στιγμή που στον Ολυμπιακό αποφάσισαν ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός έχουν ξεκινήσει επίσημες επαφές με την Σεβίλλη και έιναι θέμα ωρών άντε το πολύ 1-2 ημέρων για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει ατζέντη τον Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις. Η Σεβίλλη εξάλλου παραχωρεί τον Λόπες είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε με κανονική μεταγραφή.

Μιλάμε για μεταγραφή από το πάνω ράφι, όπως άλλωστε του Βάτσλικ αλλά του Παβόν που βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Μεταγραφές που ανεβάζουν πολύ την δυναμική της Ελληνικής ομάδας ειδικά στους Ευρωπαϊκούς της αγώνες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик