Ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο και καθάρισε από νωρίς τον αγώνα στην δύσκολη έδρα της Τρίπολης. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει όσο χρειάζεται και με την μεγάλη διαφορά ποιότητας που έχει από τους αντιπάλους της κερδίζει τους αγώνες. Αλλά όταν ανεβάζει στροφές το κοντέρ γράφει πολλά…όπως σήμερα. Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός […]

Ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο και καθάρισε από νωρίς τον αγώνα στην δύσκολη έδρα της Τρίπολης. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει όσο χρειάζεται και με την μεγάλη διαφορά ποιότητας που έχει από τους αντιπάλους της κερδίζει τους αγώνες. Αλλά όταν ανεβάζει στροφές το κοντέρ γράφει πολλά…όπως σήμερα.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0 – 2

Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 4-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και συνεχίζουν την αήττητη πορεία της προς τον 46ο τίτλο της ιστορίας της. Παραδοσιακά στην Αρκαδία ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά φρόντισε να κάνει τη ζωή του εύκολη σε αυτό το παιχνίδι. 

 Μέτριο παιχνίδι μέχρι το 30ο λεπτό, με τους Πειραιώτες να… γυρίζουν τον διακόπτη από εκεί και μετά, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Σεμέδο, ενώ στο 40′ σκόραρε ο Καμαρά με βολέ. Τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν έπειτα από ισάριθμα κόρνερ του Βαλμπουενά 

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ φυσιολογικά το κοντέρ έγραψε 4-0, και ένα βήμα πιο κοντά στο 46ο πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στο ευρύ σκορ όταν φόρτσαραν στα τελευταία δέκα λεπτά των δύο ημιχρόνων (35′ Σεμέδο, 40′ Καμαρά, 81′ Φορτούνης, 86′ Μπρούμα οι σκόρερ).

Super League 1 live: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-4 (Β' ημίχρονο)

0-1! Στο 35ο λεπτό κόρνερ του Βαλμπουενά, κυριάρχησε ο Σεμέδο στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Σκόραρε η ομάδα του Μαρτίνς στη δεύτερη καλή της στιγμή στην αναμέτρηση. Η πρώτη ήταν λίγα δευτερόλεπτα πριν.

0-2! Στο 40 λεπτό το βολέ με τη μια από τον Καμαρά (έπειτα από κόρνερ του Βαλμπουενά), η μπάλα σκάει μπροστά στον Τσιφτσή και καταλήγει στα δίχτυα του. Πολύ ωραίο γκολ για τους Πειραιώτες, αν και έχει αιφνιδιαστεί κάπως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Το αφιέρωσε στον Ομάρ ο 23χρονος άσος

0-3! Στο 81ο λεπτό άψογη εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη και η μπάλα στα δίχτυα. Δεν το πανηγύρισε, σεβόμενος το παρελθόν του.

0-4! 86′ Κάθετη του Καμαρά για τον Μπρούμα που τελείωσε ωραία με το αριστερό για το καρέ των Πειραιωτών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα