Κινητικότητα παρουσιάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το “πράσινο” στρατόπεδο στο θέμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Τα ως τώρα δεδομένα θέλουν τον Γιοβάνοβιτς να επιθυμεί πολύ την παραμονή του παίκτη. Μάλιστα, φέρεται να έχει εισηγθεί και την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει του χρόνου τον Ιούνιο. Από την πλευρά της και η ΠΑΕ έχει δείξει στον […]

Κινητικότητα παρουσιάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το “πράσινο” στρατόπεδο στο θέμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Τα ως τώρα δεδομένα θέλουν τον Γιοβάνοβιτς να επιθυμεί πολύ την παραμονή του παίκτη. Μάλιστα, φέρεται να έχει εισηγθεί και την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει του χρόνου τον Ιούνιο.

Από την πλευρά της και η ΠΑΕ έχει δείξει στον ποδοσφαιριστή ότι θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ. Σ’ αυτό το πλαίσιο αποδέχεται ως τώρα τον έως και διπλασιασμό των αποδοχών του, που σήμερα είναι 150.000 ευρώ το χρόνο. Ωστόσο, οι 300.00 ευρώ είναι ποσόν που υπολείπεται της προσφοράς της τουρκικής Αλτάϊ.

Οι Τούρκοι προσφέρουν τουλάχιστον 400.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή, όχι όμως και όσα θέλει ο Παναθηναϊκός για να τον παραχωρήσει. Η άτυπη ρήτρα για τον Χατζηγιοβάνη αγγίζει το 1.500.000 ευρώ, ποσόν από το οποίο δύσκολα θα υπαναχωρήσει η ΠΑΕ.

Επαφή από την πλευρά του παίκτη

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του ποδοσφαιριστή προχώρησε σήμερα σε επαφή με τη διοίκηση για να συζητήσει μαζί της όλα αυτά τα ανοιχτά ενδεχόμενα.

Το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης δεν έχει γίνει γνωστό, η συνέχεια όμως αναμένεται ενδιαφέρουσα. Αφορά όχι μόνο τη γνωστοποίηση του ποσού που θα διεκδικήσει ο ποδοσφαιριστής, αλλά και την τουρκική πλευρά.

Η Αλτάι φαίνεται να ποντάρει στην πίεση από πλευράς του ποδοσφαιριστή προς την ΠΑΕ. Όμως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και η αντιπρόταση του Παναθηναϊκού, αν και όχι τόσο υψηλή όσο της Αλτάι, δεν είναι πάντως κακή. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι το ζήτημα δε θα χρονίσει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ