Ο 26χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ Πέδρο Ρεμπότσο έχει έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Με τον Δικέφαλο να κινείται για την απόκτησή του. Τα τελευταία δυο χρόνια, φόρεσε τη φανέλα της Μπεσίκτας και της Πάσος Φερέιρα, ως δανεικός από την Γκιγκάμπ. Ουσιαστικά η μεταγραφή του δείχνει να έχει κλειδώσει, και να μένουν λεπτομέρειες για την […]

Ο 26χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ Πέδρο Ρεμπότσο έχει έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Με τον Δικέφαλο να κινείται για την απόκτησή του. Τα τελευταία δυο χρόνια, φόρεσε τη φανέλα της Μπεσίκτας και της Πάσος Φερέιρα, ως δανεικός από την Γκιγκάμπ.

Ουσιαστικά η μεταγραφή του δείχνει να έχει κλειδώσει, και να μένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της!

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπενφίκα, ως «απόφοιτος» των ακαδημιών της και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μορεϊρένσε τη σεζόν 2016-17. Το καλοκαίρι του 2017 βρέθηκε στην Γκιγκάμπ, με την οποία έγραψε μια διετία μέχρι να βρεθεί στην Μπεσίκτας, για μια σεζόν (2019-20). Στη Γαλλική ομάδα μέτρησε 84 συμμετοχές με 16 ασίστ, ενώ στη σεζόν με τη φανέλα της Μπεσίκτας είχε 17 συμμετοχές. Σε επίπεδο μικρών εθνικών ομάδων είχε μετρήσει 70 συμμετοχές, χωρίς να καταφέρει να γράψει συμμετοχή στην εθνική ανδρών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ