Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν πρωταθλητής κάνοντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και πήρε σημαντική νίκη, από αυτές που δίνουν τίτλο. Κέρδισε με 6-0 την Λαμία και έδειξε ότι το κόκκινο θα φορεθεί και φέτος πολύ. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και το εμφατικό 6-0 στη Λαμία. […]

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν πρωταθλητής κάνοντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και πήρε σημαντική νίκη, από αυτές που δίνουν τίτλο. Κέρδισε με 6-0 την Λαμία και έδειξε ότι το κόκκινο θα φορεθεί και φέτος πολύ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και το εμφατικό 6-0 στη Λαμία. Οι Πειραιώτες παρότι παρουσιάστηκαν χωρίς τους Φορτούνη και Βαλμπουενά, ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο με κορυφαίος τους Τιάγκο Σίλβα και Μπουχαλάκη.

Οι πρωτοπόροι, που πήγαν στους 28 βαθμούς, καθάρισαν το ματς με τους ουραγούς στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Μπουχαλάκη (13’), Εμβιλά (34’), Ελ Αραμπί (35’), Σουντανί με πέναλτι στο 82′, ενώ το 0-5 έκανε ο Κάιπερς και το 0-6 ο Μασούρας, με τη Λαμία να παίζει με 10 από το 80′. Το ευρύ σκορ έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει παίκτες στο δεύτερο μέρος ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη 16/12.

Λαμία – Ολυμπιακός 0-6: Εξάστερη απόλαυση οι «ερυθρόλευκοι» - Τα καλύτερα στιγμιότυπα - Sputnik Ελλάδα

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προμήνυε το τι θα βλέπαμε, καθώς η Λαμία μπήκε δυνατά και στο 6’ ο Ντέλετιτς έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα από δεξιά, με τον Εμβιλά να απομακρύνει σωτήρια. Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τον Σαραμαντά στο 7’ να κόβει τον Ραντζέλοβιτς την τελευταία στιγμή και λίγο μετά ήρθε το 0-1.

Στο 13’ ο Μασούρας ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε με τη γροθιά και ο φορμαρισμένος Μπουχαλάκης (3 γκολ στο πρωτάθλημα) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός απελευθερώθηκε μετά το 0-1 και κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και στο 34’ ο Εμβιλά με ασύλληπτο σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Προτού προλάβει να συνέλθει η Λαμία δέχτηκε και τρίτο γκολ. Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αραμπί που πρόλαβε τον Τζανετόπουλο, έβαλε το πόδι από κοντά και σκόραρε για το 0-3 που έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Οι δυο τεχνικοί προχώρησαν σε αλλαγές στην ανάπαυλα, με τον Πέπε να παίρνει τη θέση του Εμβιλά. Στο 56’ η Λαμία άγγιξε το 1-3, αλλά ο αμαρκάριστος Βασιλακάκης από κοντά πλάσαρε άουτ. Ο Μαρτίνς ενόψει ΑΕΚ ξεκούρασε κι άλλους παίκτες με τους Σουντανί και Ανδρούτσο να μπαίνουν αντί των Ελ Αραμπί και Ραφίνια, ενώ κι ο Αβραάμ μπήκε αντί του Σεμέδο.

Ολυμπιακός - Νέα, Αποτελέσματα, Αγώνες | gazzetta.gr

Το VAR έδωσε πέναλτι στη Λαμία για χέρι του Ραντζέλοβιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντέλετιτς, όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με το 0-3 να παραμένει. 

Χρόνο συμμετοχής πήρε κι ο Ούγκο Κάιπερς που μπήκε αντί του Τιάγκο Σίλβα στο 75′, ενώ ο Βάτσιος στο 80′ πήγε στο VAR για να δει αν υπήρχε πέναλτι σε χέρι του Σαραμαντά και τελικά το καταλόγισε, αποβάλλοντας και τον παίκτη της Λαμίας με δεύτερη κίτρινη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουντανί γράφοντας στο 82′ το 0-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο πέναλτι που κέρδισε φέτος ο Ολυμπιακός. Το 0-5 διαμόρφωσε στο 83′ με κεφαλιά ο Κάιπερς από τη σέντρα του Ραντζέλοβιτς, ενώ στο 87′ από τη σέντρα του Μασούρα έγινε το τελικό 0-6

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς

«Μας πήγαν όλα καλά. Ήταν η αντίδραση που περιμέναμε και θέλαμε. Δεν μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα σε μία μέρα. Κάναμε αυτό που έπρεπε, μετά από μία άσχημη κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όλα πήγαν καλά, ήμασταν αποτελεσματικοί, στις πρώτες τρεις ευκαιρίες κάναμε γκολ, κάναμε ένα πέναλτι που δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται. Όλα τα παιδιά πήγαν πολύ καλά, ήταν μία απόδειξη ότι όλοι οι παίκτες είναι παρόντες. Είμαστε ευχαριστημένοι ότι ήμασταν αποτελεσματικοί, έχοντας προηγηθεί μία δύσκολη κατάσταση».

Για τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο γκολ τόνισε: «Η αντίδραση αυτή ήταν, γιατί είmαι πολύ χαρούμενος όταν όλοι οι παίκτες είναι παρόντες. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε σε αυτούς. Ξέρουμε ότι βασιζόμαστε σε αυτούς. Είμαι χαρούμενος που ο Σουντανί σκοράρει, αλλά και για τον Κάιπερς σκοράρει και μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους. Δικαιωνόμαστε με τη χρησιμοποίησή τους. Σήμερα έβρεχε, το γήπεδο ήταν πολύ κακό στην αρχή όταν επιχειρήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το τι σημαίνει η νίκη αυτή είπε: «Σημαντική νίκη, αλλά αυτό που μετράει είναι πήραμε τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία αν ήρθαν σε ένα μικρότερο παιχνίδι ή σε ντέρμπι. Η νίκη είναι παντού τρεις βαθμοί. Κερδίσαμε σε δύσκολη έδρα και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Για την κατάσταση του Σεμέδο δήλωσε: «Θα εκτιμηθεί, όμως, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα