Μετά το φιάσκο με Εντσάμ η ΑΕΚ δεν έχασε χρόνο και πήγε γι’ άλλα! Στην “Ένωση” έψαξαν ήδη ζεστά την περίπτωση του Νταμιέν Λε Ταλέκ, και χωρίς να χάσουν χρόνο τον έχουν κλείσει. Μόνο τα τυπικά μένουν. Κλείδωσε η μεταγραφή του Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε ήδη τσεκάρει τον παίκτη και έχει δώσει την έγκριση του. […]

Μετά το φιάσκο με Εντσάμ η ΑΕΚ δεν έχασε χρόνο και πήγε γι’ άλλα! Στην “Ένωση” έψαξαν ήδη ζεστά την περίπτωση του Νταμιέν Λε Ταλέκ, και χωρίς να χάσουν χρόνο τον έχουν κλείσει. Μόνο τα τυπικά μένουν.

Κλείδωσε η μεταγραφή του

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε ήδη τσεκάρει τον παίκτη και έχει δώσει την έγκριση του. Ο 31χρονος μέσος έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της. Το σημαντικότερο όμως είναι πως έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ για προσωπικούς λόγους.

Αυτό άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την πλευρά του μάνατζερ του η υπόθεση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ έχει κλειδώσει και μένουν τα τυπικά. Αναμένεται πολύ σύντομα στην Αθήνα για να πέσουν και οι τελικές υπογραφές.

Ουσιαστικά το ναυάγιο του Έντσαμ βγήκε σε καλό στον δικέφαλο αφού ο Λε Ταλέκ πρόκειται για πιο ολοκληρωμένη λύση και και δοκιμασμένος σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.

Ποιος είναι ο Νταμιέν Λε Ταλέκ;

Πρόκειται για υψηλόσωμο (1,87) αμυντικός μέσος που μπορεί να ξεκινάει το παιχνίδι μπροστά από τα σέντερ μπακ. Και παράλληλα να βοηθάει στα στημένα και στις δύο περιοχές. Επιπλέον μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός (κυρίως δεξιά).

Φέτος είχε συνολικά 27 συμμετοχές στην σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ