Μετά το ναυάγιο με Ραχμάν Μπάμπα στον ΠΑΟΚ καίγονται για την εύρεση του αριστερού μπακ της σεζόν. Για την έλευση του στην Τούμπα ακούγεται δυνατά ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Ο παίκτης της Κάλιαρι αγωνίζεται ως αριστερός μπακ χαφ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και προέρχεται απο σπουδαία σεζόν. Η αξία του ποδοσφαιριστή είναι […]

Μετά το ναυάγιο με Ραχμάν Μπάμπα στον ΠΑΟΚ καίγονται για την εύρεση του αριστερού μπακ της σεζόν.

Για την έλευση του στην Τούμπα ακούγεται δυνατά ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Ο παίκτης της Κάλιαρι αγωνίζεται ως αριστερός μπακ χαφ.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και προέρχεται απο σπουδαία σεζόν. Η αξία του ποδοσφαιριστή είναι στα 2.500.000!

Ο Λυκογιάννης μάλισα έχει απασχολήσει στο παρελθόν και άλλες ελληνικές ομάδες. Καθώς ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κάλιαρι!

Στον ΠΑΟΚ πάντως κρατούν ανοιχτές τις επιλογές τους, καθώς τους απασχολούν και άλλα ονόματα. Ο παίκτης όμως είναι από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αποτελεί προσωπική του επιλογή. Εξάλλου ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει καλά την ιταλική αγορά και προτιμά παίκτες από αυτό το “καλάθι”

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ