Ολυμπιακός και Μανωλάς μαζί – Ένα τρελό σενάριο είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στα Αθλητικά δημοσιογραφικά δρόμενα. Ποιο είναι αυτό; Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Μία ιστορία, που μπορεί για κάποιους να ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για τους Ιταλούς δημοσιογράφους όχι. Θεωρούν κλεισμένη ουσιαστικά την μεγάλη επιστροφή. Ο πιο σοβαρός λόγος είναι […]

Ολυμπιακός και Μανωλάς μαζί – Ένα τρελό σενάριο είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στα Αθλητικά δημοσιογραφικά δρόμενα. Ποιο είναι αυτό; Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Μία ιστορία, που μπορεί για κάποιους να ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για τους Ιταλούς δημοσιογράφους όχι.

Θεωρούν κλεισμένη ουσιαστικά την μεγάλη επιστροφή.

Ο πιο σοβαρός λόγος είναι η μεγάλη πίεση του Έλληνα ποδοσφαιριστή προς την Νάπολι.  Εκτός από την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, θέλει να είναι κοντά και στις τουριστικές επιχειρήσεις του.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο Κώστας έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό! 

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, απ’ τον οποίο αναδείχθηκα. Συχνά μιλάω με τον πρόεδρο και μερικές φορές τον βοηθάω με κάποιες συμβουλές».

Ο παίκτης άλλωστε είναι δηλωμένος για τα «ερυθρόλευκα» συναισθήματά του και δεν έχει κρύψει λεπτό ότι θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έσκασε η είδηση και η «Βόμβα» ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος γίνεται παίκτης του Ολυμπιακού αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία.  Ότι το καλοκαίρι ο επόμενος θα είναι (;;;) ο Μανωλάς. 

Σας το είχαμε δώσει από τον Ιανουάριο ότι ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα κάνει κίνηση για τον Κώστα Μανωλά. Αυτά για ορισμένους που έλεγαν ότι ψάχνουμε φαντάσματα.

ΠΑΕ Ολυμπιακός : «Μανωλάς, ούτε με δέκα εκατομμύρια» ·

 Ο Κώστας έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την Νάπολι μιας και το 2019 υπέγραψε έναντι 36 εκ. ευρών για 5ετές συμβολαίου. 

Αν και ο νέος προπονητής της ομάδας του Ιταλικού Νότου, θα τον ήθελε στην ομάδα. Τον ξέρει άλλωστε καλά από την συνεργασία τους στην Ρόμα.

Με μια πολύ καλή πρόταση η Νάπολι φυσικά και θα το κοίταζε, για μεταγραφή. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα για τον Μανωλά. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και έτσι θα την δει, και αυτό φάνηκε τώρα.

Η πίεση του Μανωλά προς την διοίκηση της Νάπολι και ο ρόλος του Ραιόλα ήταν οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Δεν είναι σενάριο, αλλά είναι γεγονός!

Μιλάμε για πενταετές συμβόλαιο από πλευράς Ολυμπιακού με ετήσιες αποδοχές 2 εκ. Μιλάμε για 10 εκ στην πενταετία και αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Η Νάπολι θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 8 εκ και θα έχει λαμβάνει αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων που μπορεί το τελικό ποσό να φτάσει στα 15 εκ.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι έτοιμη να γίνει.

Οι πληροφορίες μας από Ιταλία λένε ότι λεπτομέρειες μένουν για τις ανακοινώσεις.

Ο Ολυμπιακός δια μέσου του Κου Κώστα Καραπαπά διαψεύδει ότι είναι κλεισμένη η μεταγραφή.

Ναι ακριβώς έτσι.

Δεν έχει κλείσει τυπικά ακόμα αλλά κλείνει. Εκεί είναι η ουσία.

Ξέρουμε ότι για πολλούς μπορεί να φαίνεται σαν σενάριο, αλλά είναι γεγονός. Τουλάχιστον για την Ιταλική πλευρά που, το δίνει πλέον ως γεγονός.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το μεγάλο θέμα της επιστροφής του Μανωλά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ