Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνεις τρεις σερί τις νίκες του στο πρωτάθλημα με την ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο να ξαναφέρνει τις γκρίνιες στο πράσινο στρατόπεδο. Περίεργη η συμπεριφορά του Μακέντα που έγινε έξαλλος με την αλλαγή του και είπε τα Γαλλικά του σε ποιον; Το τριφύλλι που δεν μπορεί να βρει ηρεμία σαν ομάδα, […]

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνεις τρεις σερί τις νίκες του στο πρωτάθλημα με την ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο να ξαναφέρνει τις γκρίνιες στο πράσινο στρατόπεδο. Περίεργη η συμπεριφορά του Μακέντα που έγινε έξαλλος με την αλλαγή του και είπε τα Γαλλικά του σε ποιον;

Το τριφύλλι που δεν μπορεί να βρει ηρεμία σαν ομάδα, αφού πριν τον αγώνα είχαμε την οργισμένη ανακοίνωση της Θύρας 13 εναντίον του Αλαφούζου, και μετά είχαμε την ήττα εντός από τον Ατρόμητο και μια πολύ μέτρια εμφάνιση. Το κερασάκι ήταν η συμπεριφορά του Μακέντα που ήταν εκτός εαυτού κατά την αλλαγή του.

Ένα αποτέλεσμα που θα «βυθίσει» τον Παναθηναϊκό σε μία αρνητική κατάσταση τις επόμενες 15 μέρες, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Σε ένα χρονικό σημείο που φαινόταν να ανακάμπτει, η ήττα θα λειτουργήσει αρνητικά στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-1: Τα highlights του αγώνα στο ΟΑΚΑ - Fosonline

Ο Παναθηναϊκός είχε τη φιλοδοξία να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη και να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, όμως η αύρα του Λάζλο Μπόλονι δεν αρκούσε… Για την ακρίβεια, φαίνεται πως εξανεμίζεται αφού οι παίκτες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσλειτουργίες από την περίοδο του Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ατρόμητος είχε την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί το «πράσινο μπλακ-άουτ» των τελευταίων λεπτών και με ένα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 88′ πήρε το «διπλό» στο ΟΑΚΑ με 0-1!

https://www.youtube.com/watch?v=Xwc2SrjtNmM

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ