Από την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα “σφιχτό” ματς με αλλαγές και αδυναμίες κόντρα στη Λαμία για τον Άρη. Μέχρι το όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αρης απείλησε ελάχιστα ενώ είδε τη Λαμία να προηγείται από το 70′ με το αυτογκόλ του Σάσα. Στην εκπνοή όμως ο Ασλανίδης σαν από μηχανής θεός. […]

Από την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα “σφιχτό” ματς με αλλαγές και αδυναμίες κόντρα στη Λαμία για τον Άρη.

Μέχρι το όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αρης απείλησε ελάχιστα ενώ είδε τη Λαμία να προηγείται από το 70′ με το αυτογκόλ του Σάσα. Στην εκπνοή όμως ο Ασλανίδης σαν από μηχανής θεός. Διαμόρφωσε το τελικό 1-1, από τη σέντρα του Τζέγκο. Δίνοντας μία γλυκόπικρη γεύση στο φιλικό με τους Φθιωτούς.

Οι έντονες προπονήσεις των προηγούμενων ημερών αλλά και οι αλλαγές από τον Μάντζιο είναι δύο λόγοι για την εικόνα του ΑΡΗ. Φάνηκε όμως ότι θέλει δουλειά ακόμα. Απέναντι σε ομάδες που θα παίξουν… λεωφορείο απέναντι του και φέτος.

Ενδεκάδα: Μίνι φρεσκάρισμα σε όλες τις γραμμές

Πέντε αλλαγές από τον Μάντζιο, συγκριτικά με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ντένις στο τέρμα, με τρία νέα πρόσωπα στην τετράδα της άμυνας. Αυτοί ήταν οι Σάκιτς, Ασλανίδης και Δεληζήσης, με τον Λούμορ να παραμένει στα αριστερά.

Ο Ματίγια πήρε φανέλα βασικού και ήταν ο παρτενέρ του Εντιαγέ στα χαφ. Λίγο πιο μπροστά ο Ιτούρμπε. Γκαρσία-Μαντσίνι στις πλευρές και ο Καμαρά στην κορυφή.

Πρώτο ημίχρονο: Να περάσει, να τελειώνουμε

Οι προσδοκίες από το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρχαν. Τότε όμως ήταν μία άλλη ενδεκάδα για τον Αρη και ένας αντίπαλος που είχε διάθεση να παίξει. Σε αντίθεση με τη Λαμία.

Οι Φθιωτοί έπαιξα για το μηδέν και δημιούργησαν αγωνιστικές συνθήκες που η ομάδα του Μάντζιου θα συναντήσει πολύ συχνά τη φετινή σεζόν. Για αυτό και οι μόλις δύο τελικές, με Καμαρά (42′) και Δεληζήση (45′) που ήταν ακίνδυνες για τον Γκαραβέλη.

Το μόνο που κατάφερε η Λαμία επιθετικά ήταν μία αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ντένις, στο 8′, την οποία “καθάρισε” ο Εντιαγέ.

Μπερτόγλιο, Σάσα και Σιαμπάνης ήταν οι τρεις κινήσεις του Μάντζιου στο 46′, με τους δύο πρώτους να τονώνουν τον άξονα και να κάνουν τον ΑΡΗ πιο επιθετικό. Οχι όμως για πολύ αλλά για κάποια λεπτά, στη διάρκεια των οποίων ήρθε η εξαιρετική φάση του Ματέο (51′) και η επέμβαση του Γκαραβέλη.

Άτονος ο Αρης, προβάδισμα από το πουθενά η Λαμία.

Ο Αρης δεν απειλούσε, η Λαμία βολευόταν και έψαχνε το… δώρο. Στο 56′ απείλησε για πρώτη φορά με την καλή στιγμή του Μανουσάκη από κοντά, για να έρθει το 70ο λεπτό και να βρει γκολ… από τον Σάσα.

Ο Βραζιλιάνος βρήκε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Τιρόνε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Σιαμπάνη για το 0-1.

Μόνο ο Χαΐροβιτς…

Λίγο οι αλλαγές, λίγο η εικόνα του Αρη συνέχιζαν να μην βοηθούν για να έρθει το γκολ, με μοναδικό σημείο αναφοράς μετά το 70′ τον Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Ο Βόσνιος είχε ακόμα μία θετική εμφάνιση ερχόμενος από τον πάγκο, με δύο ατομικές προσπάθειες και σουτ που ανησύχησαν τον Γκαραβέλη.

Το buzzer beater του Ασλανίδη

Ο “μικρός” ήταν από τους λίγους που “έβγαλε” το 90λεπτο και ήταν το πρόσωπο του αγώνα.. Ο Τζέγκο έκανε το ύστατο γέμισμα στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Ασλανίδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1, κάνοντας ένα… δωράκι στον εαυτό του για το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε πριν λίγα 24ωρα.

Αρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις (46′ Σιαμπάνης), Σάκιτς (71′ Σούντγκρεν), Ασλανίδης, Δεληζήσης (71′ Μπεναλουάν), Λούμορ, Εντιαγέ (62′ Τζέγκο), Ματίγια (46′ Σάσα), Ιτούρμμπε (62′ Χαΐροβιτς), Γκαρσία (84′ Ντουάρτε), Μαντσίνι (46′ Μπερτόγλιο), Καμαρά (62′ Μάνος)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (82′ Βύντρα), Αντέτζο, Γκέντζογλου, Νούνιες (90′ Τρουμπουλός), Μανούσος (56′ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης (56′ Καραμάνος), Σαραμαντάς (73′ Μαρτίνες), Τζανδάρης (68′ Τιρόνε), Τζανετόπουλος (81′ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι