Ο ΠΑΟΚ ήθελε την νίκη για να ξαναμπεί στο παιχνίδι του τίτλου, και από την άλλη ο Ολυμπιακός και με ισοπαλία δεν δεν θα ήταν στεναχωρημένος. Το τελικό 1-1 δεν αλλάζει τίποτα στην βαθμολογία με τον Ολυμπιακό να κρατάει στα χέρια του τον τίτλο και τον ΠΑΟΚ να μένει με την καλή εμφάνιση.  ΠΑΟΚ – […]

Ο ΠΑΟΚ ήθελε την νίκη για να ξαναμπεί στο παιχνίδι του τίτλου, και από την άλλη ο Ολυμπιακός και με ισοπαλία δεν δεν θα ήταν στεναχωρημένος. Το τελικό 1-1 δεν αλλάζει τίποτα στην βαθμολογία με τον Ολυμπιακό να κρατάει στα χέρια του τον τίτλο και τον ΠΑΟΚ να μένει με την καλή εμφάνιση.

 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1 – 1

Στην καλύτερη φετινή εμφάνιση του ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε να πάρει την νίκη και να ξαναμπεί στην κούρσα του τίτλου. Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Ολυμπιακός που είχε ελάχιστες τελικές προσπάθειες. Άτυχος ο ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα με το φοβερό δοκάρι του Τζόλη.

Ίνγκασον (51′) και Μπα (77′) τα γκολ. Δοκάρια από Εμβιλά (14′), Καμαρά (14′) και Τζόλη (90+2)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-0: Ο Ίνγκασον ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι (vid) |  sportime.gr

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο, όπως έκανε και στο πρώτο για ένα 15λεπτο. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτα μέχρι το 60′, από το να αμύνεται. 

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 51′ με τον Ίνγκασον μπαίνοντας δυνατά τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο. Ο Ολυμπιακός βρήκε απάντησε με τον Μπα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ενώ στο 14′ είχαν δοκάρι αρχικά με τον Εμβιλά και στη συνέχεια με τον Καμαρά. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 90+2 με τον Τζόλη να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Σα. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν άνοιξαν τη διαφορά τους από τον ΠΑΟΚ, αλλά διατήρησαν αυτό το +10.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1: Αυτός ο βαθμός, του δίνει τίτλο!

Ο Ίνγκασον ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου. Όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε, αλλά γιατί κατάφερε να κρατήσει τον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να μην παίρνει αρκετά την μπάλα.

Δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Ματιέ Βαλμπουενά για αυτό και προφανώς στην εξίσωση των αλλαγών Βαλμπουενά ή Φορτούνη, ο Γάλλος έκατσε πρώτος στον πάγκο. Τον έκλεισε καλά ο ΠΑΟΚ.

Πέδρο Μαρτίνς 

Είναι ένας βαθμός που πρέπει να δεχθούμε. Στο α’ μέρος ήμασταν η ομάδα με τις ευκαιρίες. Ήταν ένα ματς με πολλά λάθη και όχι καλά παιγμένο. Τα λάθη ήταν αναπόφευκτα και για τις 2 ομάδες και λόγω του ανέμου. Ο αντίπαλος μας ανάγκασε σε λάθη, όπως και εμείς τον αναγκάσαμε σε λάθη. Παίξαμε με ισορροπία και τα λάθη ήταν αρκετά.
Σήμερα τα λάθη ήταν πολλά και από τον αέρα / δυνατό άνεμο. Οι στημένες / στατικές φάσεις ήταν πολλές και από τις 2 ομάδες.

 Πάμπλο Γκαρσία 

Για το συναίσθημα που έχει μέσα του: «Όταν δεν κερδίζεις, θες το κάτι παραπάνω. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Για τη διαφορά με τον αντίπαλο φταίμε εμείς οι ίδιοι καθώς δείξαμε ότι η δυναμικότητα είναι η ίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για το ποιος ήταν ο στόχος του στο σημερινό ματς: «Είχαμε στο μυαλό μας τα ατομικά λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών. Στο τελευταίο ματς βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι και κερδίσαμε. Είχαμε σταθεί επίσης στο πνευματικό κομμάτι, στη νοοτροπία μας, κάτι που δείξαμε σήμερα. Ίσως στο πρώτο μέρος δεν παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο γιατί ο άνεμος ήταν εναντίον μας. Το δεύτερο μέρος ανήκει καθολικά στην ομάδα μας. Ο αντίπαλος δεν πάτησε στην εστία μας, μόνο στη φάση του κόρνερ έγινε αυτό. Εκεί η αμυντική συμπεριφορά μας έπρεπε να ήταν καλύτερη, αλλά η εικόνα του δευτέρου μέρους είναι η ομάδα που θέλουμε πάντα να βλέπουμε. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν μας δίνει αυτό που θέλουμε, αλλά η ομάδα θα το βρει αυτό δουλεύοντας με αυτόν τον τρόπο».

Για το γεγονός ότι έχασε τους δύο βαθμούς από μια κεφαλιά: «Χάσαμε δύο βαθμούς. Μας δίνει ικανοποίηση ότι δείξαμε πως διαθέτουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι πρώτοι επειδή το αξίζουν, αλλά επειδή εμείς έχουμε διαπράξει αρκετά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν αυτή η εμφάνιση χτίζει ψυχολογία: «Σίγουρα η εμφάνιση μας ικανοποιεί πολύ και με τέτοιες εμφανίσεις ξέρουμε ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик