Η παρακμή δεν έχει τέλος για την ιστορική Παναχαϊκή, έναν από τους αρχαιότερους συλλόγους της χώρας. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ομάδα δε χορηγήθηκε πιστοποιητικό για τη συμμετοχή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Μετά και τη -μάλλον- τυπική επιβεβαίωση από την  Ε.Ε.Α. που δεν επιτρέπει την παρουσία της στη Super League 2, η Παναχαϊκή […]

Η παρακμή δεν έχει τέλος για την ιστορική Παναχαϊκή, έναν από τους αρχαιότερους συλλόγους της χώρας. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ομάδα δε χορηγήθηκε πιστοποιητικό για τη συμμετοχή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Μετά και τη -μάλλον- τυπική επιβεβαίωση από την  Ε.Ε.Α. που δεν επιτρέπει την παρουσία της στη Super League 2, η Παναχαϊκή οδεύει προς τη Γ’ Εθνική. Και ίσως και πιο κάτω.

Διότι για να συμμετέχει ακόμη και εκεί, πρέπει να βρεθεί επιχειρηματίας που θα τη στηρίξει. Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα με τα 130 χρόνια παρουσίας στον αθλητισμό, θα καταλήξει στο τοπικό!

Η Παναχαϊκή είχε βρεθεί στην ίδια θέση και 5 χρόνια πριν, τότε όμως βρέθηκε όμιλος επιχειρηματιών να την “τρέξει”. Τώρα, δυστυχώς, κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο.

Στο πρωτάθλημα της Super League 2, να σημειώσουμε ότι, επίσης, δε θα κατέβουν η Σαντορίνη και ο Ορφέας Ξάνθης.

Χωρίς πιστοποιητικό και η ΚΑΕ Άρης -Δεν ανησυχούν στην ομάδα

Να τονίσουμε ότι όπως αναμενόταν, η ΕΕΑ δε χορήγησε πιστοποιητικό ούτε στην ΚΑΕ Άρης για τη συμμετοχή της στη Basket League. Ωστόσο, στην ομάδα θεωρούν ότι το ζήτημα είναι τυπικό και θα λυθεί σύντομα. Η τοποθέτηση της ΚΑΕ είναι ότι:

“Η μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ έχει να κάνει με την υπόθεση του Σπύρου Μούρτου, με τον οποίο η ΚΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις για την άμεση διευθέτηση της οφειλής. Δόθηκε προτεραιότητα στα ban της FIBA, εξ ου και το θέμα που προέκυψε.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής:

1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 1:
ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ

2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

3. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

4. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΚΑΕ:
ΚΑΕ ΑΡΗΣ

5. Άδεια 69Α
ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ANDREW L. BARROWAY (Άντριου Λ. Μπάρογουέι) (90%)
ΧΟΡΗΓΕΙ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ