Για αρκετές φορές ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στις κερκίδες του Roland Garros για να στηρίξει τη Μαρία Σάκκαρη. Σε κάθε της πόντο  ο γιος του πρωθυπουργού σηκωνόταν από την κερκίδα και πανηγύριζε. Η Ελληνίδα τενίστρια, δεν το κρύβει πλέον ότι είναι μαζί, το αντίθετο μάλιστα, και μιλάει για την σχέση της μαζί με τον γιό […]

Για αρκετές φορές ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στις κερκίδες του Roland Garros για να στηρίξει τη Μαρία Σάκκαρη. Σε κάθε της πόντο  ο γιος του πρωθυπουργού σηκωνόταν από την κερκίδα και πανηγύριζε. Η Ελληνίδα τενίστρια, δεν το κρύβει πλέον ότι είναι μαζί, το αντίθετο μάλιστα, και μιλάει για την σχέση της μαζί με τον γιό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Τικ Τοκ, και μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά ειδικά για την σχέση της με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ SPORTS365.GR

Μετά από κάθε ήττα κοιτάζω μπροστά

«Μου παίρνει ένα 24ωρο να “καθαρίσω” το μυαλό μου και να προχωρήσω μπροστά. Πρόσφατα στη Ρώμη δυσκολεύτηκα να ξεπεράσω μία ήττα μου. Χρειάστηκε κάποιες μέρες να ξεκουραστώ», εξομολογείται η Μαρία Σάκκαρη, που βρέθηκε καλεσμένη στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον τρόπο με τον οποίο ξεπερνά μία ήττα αλλά και για το πώς διαχειρίζεται μία νίκη.

 Για τον Τσιτσιπά είναι θέμα χρόνου να κερδίσει ένα Grand Slam

«Στεναχωρήθηκα για τον Στέφανο. Το ότι έφτασε στον τελικό σε τέτοια ηλικία είναι αξιοθαύμαστο», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη, σχολιάζοντας το θρυλικό παιχνίδι μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νόβακ Τζόκοβιτς και εξηγώντας τον λόγο που θεωρεί πως αυτό κατέληξε σε ήττα του Έλληνα τενίστα. Η αναφορά στη γνωριμία και τη σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, που – όπως δήλωσε – «γνωρίζει από 10 ετών», στο παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων όπου θα συμμετάσχουν ως ζευγάρι, τον αλληλοσεβασμό και τη χημεία.

Προπονούμαι με άντρες γιατί θέλω να βελτιώνομαι

«Θέλω έναν καλύτερο και πιο γρήγορο ρυθμό. Τελευταία κερδίζω περισσότερο εγώ», δηλώνει η Ελληνίδα τενίστρια, αναφερόμενη στις προπονήσεις και στην επιλογή της να έχει ως προπονητές, άντρες, ενώ εξηγεί και τον λόγο που αυτό τη βοηθά στο να βελτιώνεται διαρκώς.

Η “μεταμόρφωση” από αδύναμο κοριτσάκι σε θρυλική αθλήτρια

Η Μαρία Σάκκαρη μιλά για τις σκληρές προπονήσεις που τη “μεταμόρφωσαν” από ένα αδύναμο κοριτσάκι σε μία “σκληρή” αθλήτρια. Ο προπονητής της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τη γνωριμία τους, την έναρξη της συνεργασίας τους όταν η τενίστρια ήταν μόλις 13 χρόνων, ενώ περιγράφει τον συνδυασμό ασκήσεων, με τον οποίο κατόρθωσε να τη “μεταφορφώσει” σε πρωταθλήτρια.

Και το Ρολάν Γκαρός να κέρδιζα κάτι θα έβρισκαν να πουν

«Σταμάτησα να διαβάζω τα σχόλια στα social media. Μπορεί να λέει ο καθένας ό, τι θέλει γιατί πάντα θα βρει κάτι να πει. Δε με απασχολεί πλέον», εξομολογείται η Μαρία Σάκκαρη, μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που είχαν γραφτεί στο διαδίκτυο, κατά τη συμμετοχή της στο Ρολάν Γκαρός. Η αναφορά και στα σχόλια προπονητών για το «”κακό” χτύπημα», αλλά και στην αγάπη που εισπράττει από πλήθος κόσμου, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο Ρολάν Γκαρός.

Ο Κ. Μητσοτάκης ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα

«Ήταν ωραίο που ήταν μαζί μου στο Ρολάν Γκαρός. Περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό χρόνο μου μαζί του. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε και ήταν πολύ υποστηρικτικός.

Με τον Κωνσταντίνο γνωριζόμαστε έναν χρόνο, με έχει βοηθήσει πολύ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί», εξομολογείται η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας για τον δεσμό που διατηρεί με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο ρόλος της συντροφικότητας στη ζωή της και οι δυσκολίες που προκαλεί το δύσκολο καθημερινό της πρόγραμμα στην προσωπική της ζωή.

 Η συμμετοχή της σε οντισιόν για το «Παρά Πέντε»! 

«Ήμουν φτιαγμένη να γίνω τενίστρια», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη, που βρέθηκε καλεσμένη στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τη συμμετοχή της σε οντισιόν για το σίριαλ του «Πάρα Πέντε», λόγω της γνωριμίας της με τον γιο της αείμνηστης Μαριάννας Τόλη. Η τελική απόρριψη και τα συναισθήματά της.

O ρόλος της μητέρας της και τα λόγια του παππού της

«Η μητέρα μου είναι πάντα εκεί για μένα και με καθησυχάζει για όλα. Τα καλοκαίρια ο παππούς μου μού μάθαινε τένις και η γιαγιά μάζευε τις μπάλες», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη, μιλώντας για τον σημαντικό ρόλο της μητέρας της στη ζωή της αλλά και για τη συμβολή του προπονητή παππού της στο να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Ο παππούς της Ελληνίδας τενίστριας μιλά στην κάμερα του «Tik Talk».

H A. Bίσση είναι αγαπημένη φίλη, δική μου και της μητέρας μου 

«Η Άννα Βίσση πήγαινε στους αγώνες της μητέρας μου. Έχει “τρέλα” με το τένις», αποκαλύπτει η Ελληνίδα τενίστρια, αναφερόμενη στη σχέση της με την αγαπημένη τραγουδίστρια και σχολιάζοντας την πρόσφατη “συνάντησή” τους στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας της τραγουδίστριας. Η δήλωση της καλλιτέχνιδας στην κάμερα της εκπομπής.

Είμαι Ολυμπιακός και παρακολουθώ φανατικά ποδόσφαιρο

«Πήγαινα από μικρή με τον πατέρα και τον αδερφό μου στο γήπεδο. Είμαι ανταγωνιστική ακόμα και στα επιτραπέζια παιχνίδια», αποκαλύπτει η Μαρία Σάκκαρη, μιλώντας, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ. Η προτίμηση προς το ποδόσφαιρο και η έντονα ανταγωνιστική της φύση.

Υπάρχουν παίκτριες που ανέχονται άσχημες συμπεριφορές

«Κάποιοι προπονητές δεν αντέχουν την ήττα και την απόρριψη και ξεσπούν πάνω τους.Το πρώτο βήμα έγινε από τη Σοφία Μπεκατώρου. Ήταν πολύ δύσκολο να βγει να το πει δημοσίως.΄Ηταν αξιοθαύμαστο. Όσο πιο μεγάλη είσαι τόσο πιο ώριμα σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη, αναφερόμενη στη σεξουαλική βία, την πίεση και την κακοποίηση στον αθλητικό χώρο.

Αγγ. Κανελλοπούλου: Η Μαρία ήταν ανταγωνιστική από παιδί
«Ήθελε να κάνει όλα τα σπορ. Ήθελε σε ό, τι έκανε να κάνει αγώνες. Μέσα της είχε πάντα αυτή την ανταγωνιστικότητα και τη μαχητικότητα», δηλώνει η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη και πρώην πρωταθλήτρια στο τένις, Αγγελική Κανελλοπούλου. Η επιθυμία της για τη δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας από την Μαρία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ