Η δουλειά είχε ήδη κριθεί από το 3-0 του Καραϊσκάκη. Και με το 2-2 της Μπρατισλάβας ο Ολυμπιακός πέρασε ξεκούραστα στους ομίλους του Europa League. Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου τα δύο γκολ, με παίκτη παραπάνω από το 26′ οι «ερυθρόλευκοι». Ένας εξαιρετικά χαλαρός Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε για να βάλει στο ματς την Σλοβαν Μπρατισλάβας […]

Η δουλειά είχε ήδη κριθεί από το 3-0 του Καραϊσκάκη. Και με το 2-2 της Μπρατισλάβας ο Ολυμπιακός πέρασε ξεκούραστα στους ομίλους του Europa League.

Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου τα δύο γκολ, με παίκτη παραπάνω από το 26′ οι «ερυθρόλευκοι».

Ένας εξαιρετικά χαλαρός Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε για να βάλει στο ματς την Σλοβαν Μπρατισλάβας μετά το 3-0 του Καραϊσκάκη. Οι “Ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν προβληματική εικόνα και με πολλές αδυναμίες. Παρά την πρόκριση. Γεγονός που αποτελεί καμπανάκι για το Πέδρο Μάρτινς.

Η αποτελεσματικότητά στην επίθεση όμως ισοφάρισε τα πολλά κενά στην άμυνα και τον οδήγησε  στους ομίλους του Europa League.

Το τελικό 2-2, παίζοντας μάλιστα με παίκτη παραπάνω από το 26ο λεπτό, δεν έχει καμία σημασία στην οικονομία της πρόκρισης που ήρθε εύκολα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τους Πειραιώτες ως προς την παρουσία τους στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ