Η ΑΕΚ συνέχισε στις νίκες επί εποχή Μανόλο Χιμένεθ αλλά όχι με το αγαπημένο του 1-0 αυτήν την φορά. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον δικέφαλο που δυσκολεύτηκε με τον Ατρόμητο μέχρι να βρει το γκολ. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στον 4ο αγώνα του ο Μανόλο, αλλά τα χαμογέλα επιστρέφουν για τα καλά στην ένωση που […]

Η ΑΕΚ συνέχισε στις νίκες επί εποχή Μανόλο Χιμένεθ αλλά όχι με το αγαπημένο του 1-0 αυτήν την φορά. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον δικέφαλο που δυσκολεύτηκε με τον Ατρόμητο μέχρι να βρει το γκολ. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στον 4ο αγώνα του ο Μανόλο, αλλά τα χαμογέλα επιστρέφουν για τα καλά στην ένωση που βρέθηκε μόνη 2η.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 2 – 0

Η ΑΕΚ χάρη στο ανόητο εκτός φάσης σπρώξιμο του Σάλομον επί του Σιμόες κέρδισε πέναλτι και ο Ολιβέιρα έκανε το έργο της πιο εύκολο. Γιατί μέχρι εκείνο το σημείο το παιχνιδι ήταν αμφίρροπο με την ομάδα του Κάναντι να είναι σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κροάτης με κεφαλιά διπλασίασε στο 72′ τα γκολ των «κιτρινόμαυρων» στο ματς του ΟΑΚΑ. Το τελικό 2-1 το έγραψε ο Χριστοδουλόπουλος με εκτέλεση πέναλτι.

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Πέναλτι-δώρο ο Σάλομον - Το κάρφωσε ο Ολιβέιρα (video)

 Μέτρια η εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στο πρώτο ημίχρονο, ήταν φουλ ακίνδυνοι αλλά ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν, φτάνοντας στη νίκη που τους… δώρισαν οι Περιστεριώτες!

Καλό ματς από τον Λιβάγια, εξαιρετικός ο Σιμόες και θετική εμφάνιση επίσης από τον Ολιβέιρα. Ο Χαρίσης μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ ο Ατρόμητος ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του.

Ο Ατρόμητος στεκόταν αξιοπρεπέστατα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Πάτρικ Σάλομον έκανε… δώρο το 1-0 στην Ένωση.

Ο Αυστριακός έσπρωξε εκτός φάσης των Σιμόες εντός μεγάλης περιοχής στο 61′ και παραχώρησε πέναλτι, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του παίκτη των φιλοξενούμενων και να ανοίγει το σκορ.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 89′ από την άσπρη βούλα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στρέφει πλέον την προσοχή της στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик