Η ΑΕΚ μετά την εντός έδρας γκέλα με τον ΠΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ με μια μεστή εμφάνιση στο Γεντί Κουλέ πήρε μια δίκαιη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες. ΟΦΗ – ΑΕΚ 0 – 2 Η Ένωση ήταν κυνική και αποτελεσματική και έφτασε στον επιθυμητό στόχο των τριών βαθμών […]

Η ΑΕΚ μετά την εντός έδρας γκέλα με τον ΠΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ με μια μεστή εμφάνιση στο Γεντί Κουλέ πήρε μια δίκαιη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες.

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0 – 2

Η Ένωση ήταν κυνική και αποτελεσματική και έφτασε στον επιθυμητό στόχο των τριών βαθμών που την φέρνουν ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας καθώς προσπέρασε τον Αρη. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ αν και είχε διάθεση και φάσεις για να σκοράρει, γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει κατορθώσει να σκοράρει στα τελευταία πέντε ματς!

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 12′ με τον Στάικο να πιάνει ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης εκτινάχθηκε  στο «Γ» της εστίας τους και έδιωξε εντυπωσιακά.

Μέσα σε πέντε λεπτά, ο ΟΦΗ είχε δύο καλές στιγμές, όταν στο 35′ ο Στάικος εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα αριστερά και ο Βούρος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 40′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέιρα πέρασε πάνω από την εστία της Ένωσης.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Τα highlights του αγώνα (vid) - Fosonline

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, καθώς στο 43′ ο Σιμάνσκι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λάτσι πήρε την πρώτη κεφαλιά, με την μπάλα να πηγαίνει στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Σάκχοφ με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με ευκαιρία, αφού στο 50′ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάικου, απέκρουσε πάλι εντυπωσιακά ο Αθανασιάδης.

Στο 66′ ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ολιβέιρα και τον Τάνκοβιτς και δικαιώθηκε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Ολιβέιρα βρήκε υπέροχα τον Τάνκοβιτς μέσα στην περιοχή και αυτός πλάσαρε εξαιρετικά και έγραψε το ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-2.

Ο Σουηδός επιθετικός στο 77′ θα μπορούσε να είχε κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα, αλλά σούταρε πάνω από την εστία του Βάτερμαν. Ο ΟΦΗ προσπάθησε στη συνέχεια να ξανά μπει στο ματς χάνοντας δυο ευκαιρίες σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 84′ ο Γρίβας με σουτ στην κίνηση δεν νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και δευτερόλεπτα αργότερα το σουτ του Καστάνιος πέρασε άουτ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και Η ΑΕΚ έφυγε από την Κρήτη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ