Στον… αέρα παραμένει το πρωτάθλημα της Super League 2 όπως προκύπτει από τη χθεσινή (18/10) ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή. «Κατόπιν της νέας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19.10.21 και ώρα 16:00 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει ακολούθως, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21.00 προκειμένου […]

Στον… αέρα παραμένει το πρωτάθλημα της Super League 2 όπως προκύπτει από τη χθεσινή (18/10) ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.

«Κατόπιν της νέας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19.10.21 και ώρα 16:00 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει ακολούθως, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21.00 προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση της Λίγκας.

Εκείνο που περιμένει να μάθει η αντιπροσωπεία της Super League 2 είναι το μέλλει γενέσθαι με τις οικονομικές αξιώσεις που υπάρχουν από μέρους των ομάδων. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σέντρα της Super League.

Θυμίζουμε ότι η σέντρα της Super League έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου. Αλλά δεν αποκλείεται πλέον να μεταφερθεί για τις 31 του μήνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик