Ο Κώστας Γαλανόπουλος βρίσκεται στο “στόχαστρο” της Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας χαφ της ΑΕΚ, βρίσκεται στα ραντάρ της “Φενέρ” εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο 23χρονος μέσος, δεν πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά φέτος. Ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και μέτρησε μόλις 27 συμμετοχές. Σε αυτές τις 27 συμμετοχές, σημείωσε 5 γκολ και μια ασίστ. Η Φενέρμπαχτσε […]

Ο Κώστας Γαλανόπουλος βρίσκεται στο “στόχαστρο” της Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας χαφ της ΑΕΚ, βρίσκεται στα ραντάρ της “Φενέρ” εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο 23χρονος μέσος, δεν πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά φέτος. Ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και μέτρησε μόλις 27 συμμετοχές.

Σε αυτές τις 27 συμμετοχές, σημείωσε 5 γκολ και μια ασίστ. Η Φενέρμπαχτσε όμως θέλει να ενισχυθεί με τον ταλαντούχο Έλληνα χαφ, αφού το πείραμα με τον Πέλκα βγήκε επιτυχημένο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα “Κίτρινα Καναρίνια” σκανάρουν την Ελληνική αγορά. Οι Τούρκοι ψάχνουν να βρουν ευκαιρίες από το Ελληνικό πρωτάθλημα και ο Γαλανόπουλος είναι μια από αυτές.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και συνεπώς θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στη τσέπη. Σημειώνουν ότι είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, αφού αγωνίζεται είτε ως “εξάρι”, είτε ως “οκτάρι”.

Την ίδια στιγμή, στην ΑΕΚ εμφανίζονται σίγουροι για την απόκτηση του Όλιβερ Έντσαμ. Ταυτόχρονα, αναζητείται η “χρυσή” τομή για την αποδέσμευση του Νέναντ Κρίστισιτς. Το κέντρο της ΑΕΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό επίκεντρο αυτού του καλοκαιριού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик