Μια ακόμα σούπερ παρουσία είχαμε στην Eredivisie από τον Έλληνα παστελωτή Γιώργο Γιακουμάκη. Μπορεί εδώ στην Σούπερ Λιγκ να μην τους έκανε, αλλά στο Ολλανδικό πρωτάθλημα είναι ήδη ο ήρωας της Φένλο, πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, και σύντομα σε ένα από τα τοπ κλαμπ της χώρας. Στον τελευταίο του αγώνα πήρα από το χέρι […]

Μια ακόμα σούπερ παρουσία είχαμε στην Eredivisie από τον Έλληνα παστελωτή Γιώργο Γιακουμάκη. Μπορεί εδώ στην Σούπερ Λιγκ να μην τους έκανε, αλλά στο Ολλανδικό πρωτάθλημα είναι ήδη ο ήρωας της Φένλο, πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, και σύντομα σε ένα από τα τοπ κλαμπ της χώρας.

Στον τελευταίο του αγώνα πήρα από το χέρι την Φένλο και με δύο δικά του γκολ της έδωσε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή. Και συνεχίζει αν είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Είπατε τίποτα;
Ο Έλληνας επιθετικός οδήγησε τη Φένλο σε μεγάλη ανατροπή επί της Βίλεμ με 2-1 και συνεχίζει να ηγείται στον πίνακα των σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος με δώδεκα τέρματα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Γιακουμάκης έφυγε σαν ένας μέτριος ποδοσφαιριστής για ελάχιστα χρήματα και τώρα η Φένλο είναι έτοιμη να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την μεταγραφή του σε κάποιο μεγάλο κλαμπ της Ολλανδίας. Πάλι καλά που στην ΑΕΚ είχαν υπολογίσει αυτό το ενδεχόμενο και δεν θα μείνει τελείως χαμένη από τον Γιακουμάκη, αφού είχαν βάλει ποσοστό μεταπώλησης για την μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή. 

Τα πάνω κάτω στο ματς, όμως, έφερε ο Γιακουμάκης, ο οποίος ισοφάρισε στο 79’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που δόθηκε για χέρι μέσα στην περιοχή. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 93’ όταν ο διεθνής φορ με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Βίλεμ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Γιακουμάκης σκοράρει 12 φορές και έχει βρει δίχτυα στα οκτώ από τα 15 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στην Eredivisie η Φένλο, ενώ προέρχεται από αφλογιστία τριών αγωνιστικών στα δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Φέγενορντ, Τβέντε και Αϊντχόφεν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ