Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για αριστερό μπακ και το νέο όνομα που έχει έρθει στην επιφάνεια είναι αυτό του αρχηγού της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ. Επιτακτική ανάγκη έχει γίνει, πλέον, η απόκτηση ενός αριστερού μπακ για τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνημένο και στο… περίμενε τον Πέδρο Ρεμπότσο, όμως στη λίστα των υποψηφίων έχει προστεθεί, εδώ […]

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για αριστερό μπακ και το νέο όνομα που έχει έρθει στην επιφάνεια είναι αυτό του αρχηγού της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ.
Επιτακτική ανάγκη έχει γίνει, πλέον, η απόκτηση ενός αριστερού μπακ για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνημένο και στο… περίμενε τον Πέδρο Ρεμπότσο, όμως στη λίστα των υποψηφίων έχει προστεθεί, εδώ και μέρες, το όνομα του 30χρονου Γιαν Μπορίλ. Του βασικού αριστερού μπακ της Τσεχίας στο πρόσφατο Euro 2020.

Ο αρχηγός της Σλάβια Πράγας, σε 43 αγώνες στην τελευταία σεζόν είχε 3 γκολ και 5 ασίστ, έχει προταθεί. Ωστόσο δεν είναι εύκολη περίπτωση. Γιατί έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Τσεχίας και οι Τσέχοι ζητούν αρκετά για να τον παραχωρήσουν.

Πάντως, το θέμα της απόκτησης του αριστερού μπακ αναμένεται να έχει σύντομα εξελίξεις με την τελική επιλογή που θα κάνουν οι «ασπρόμαυροι» ανάμεσα σε Ρεμπότσο και Μπορίλ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ