Πρόβα… γεμάτη με γκολ, νέα πρόσωπα, θετικά αλλά και αρνητικά για τον Άρη κόντρα στον Βόλο, παραμονές του 15αύγουστου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το τελικό 4-3 ικανοποίησε όποιον είδε το ματς αλλά και τον Άρη. Τουλάχιστον όσον αφορά την ουσία που είχε επιθετικά. Επτά γκολ στο φιλικό του Άρη με τον Βόλο… Ένα ήταν όμως το […]

Πρόβα… γεμάτη με γκολ, νέα πρόσωπα, θετικά αλλά και αρνητικά για τον Άρη κόντρα στον Βόλο, παραμονές του 15αύγουστου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το τελικό 4-3 ικανοποίησε όποιον είδε το ματς αλλά και τον Άρη. Τουλάχιστον όσον αφορά την ουσία που είχε επιθετικά.

Επτά γκολ στο φιλικό του Άρη με τον Βόλο… Ένα ήταν όμως το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα. Και ας μην είχε καμία συμμετοχή σε αυτά…

Ο Χουάν Ιτούρμπε πήρε τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα του Άρη . Εστω και ανεπίσημα, με τον Άκη Μάντζιο να του δείνει περίπου ένα 20λεπτο.

Ο Παραγουανός χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον επιθετικό. Είχε 2-3 καλές ενέργειες και… μέχρι εκεί αφού δεν πρόλαβε να δείξει κάτι παραπάνω.

Η μικρή του παρουσία στο χθεσινό φιλικό μαρτυρά και ότι χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο σε σχέση με τον Λούμορ ή τον Εντιαγέ. Χρόνο που εννοείται ότι θα έχει και ήδη δουλεύει με ορίζοντα την επιστροφή της ομάδας από την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΓΚΟΛ: 20′ Φαμπιάνο, 27′ Μπερτόγλιο, 49′ Γκάμα (πεν.), 90′ Ματίγια (πεν.)/43′ Πουρίτα, 45′ Μπαρτόλο, 79′ Τερεζίου

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (76′ Σάκιτς) Φαμπιάνο (81′ Ασλανίδης), Μπεναλουάν (46′ Δεληζήσης), Λούμορ (54′ Γκάνεα), Σάσα (85′ Ματίγια), Εντιαγέ (70′ Τζέγκο), Μπερτόγλιο (76′ Ιτούρμπε), Γκάμα (53′ Μαντσίνι), Γκαρσία (69′ Χαΐροβιτς), Μάνος (85′ Ντουάρτε)

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν (70′ Κότνικ), Μπαριέντος (70′ Νίνης), Μπαρτόλο, Φερνάντες (46′ Βοϊτκόφσκι), Φεράρι, Γκουλέν (70′ Γκρίλο), Πουρίτα (70′ Κούζντρα), Ρεγκατίν (88′ Μεταξάς), Ρομέρο (70′ Ρίνερ), Βαν Βερτ (70′ Οροθ), Τσοκάνης (70′ Μπάρος)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ