Ο Άρης μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό βρήκε την νίκη και μάλιστα εύκολα επί του Ατρόμητου με 3-0 και παραμένει γερά στο κόλπο της 2ης θέσης. Άρης – Ατρόμητος 3 – 0 Οι «κίτρινοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού έχοντας καταπληκτικό αγωνιστικό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αλλά και ουσία στο δεύτερο. Αντιθέτως, ο […]

Ο Άρης μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό βρήκε την νίκη και μάλιστα εύκολα επί του Ατρόμητου με 3-0 και παραμένει γερά στο κόλπο της 2ης θέσης.

Άρης – Ατρόμητος 3 – 0

Οι «κίτρινοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού έχοντας καταπληκτικό αγωνιστικό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αλλά και ουσία στο δεύτερο. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος αν και είχε διάθεση δεν ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του και γι’ αυτόν όλα τελείωσαν όταν ο Λούκας Σάσα βρήκε το 7ο γκολ του με τη φανέλα του Άρη.  

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, πηγαίνοντας με πλεονέκτημα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στη Τούμπα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε τη νίκη με τρεις γκολάρες, που πέτυχαν οι Γκάνεα, Σάσα και Σίλβα.

Άρης-Ατρόμητος 3-0: Καβαλ-Άρης με τριάρα για δεύτερη θέση και… ΠΑΟΚ

Ο Άρης ήταν άκρως αποτελεσματικός απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένο Ατρόμητο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου μετά από 10 χρόνια και τέσσερις μήνες, περίπου. Οι κιτρινόμαυροι είχαν κερδίσει τελευταία φορά τον σημερινό τους αντίπαλο στις 30 Οκτωβρίου του 2010, με γκολ των Χαβίτο και Λαζαρίδη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν  να λύσουν τον γόρδιο δεσμό μπροστά από την εστία του Ατρομήτου, με ένα πολύ όμορφο γκολ του Γκάνεα. Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπερτόλιο έστρωσε την μπάλα στον Ρουμάνο αμυντικό, ο οποίος με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, εκτέλεσε τον Θεοδωράκη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Ο Σάββας Παντελίδης πέρασε στο παιχνίδι τους Ουμπίδες και Ραμπέγιο για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα του. Ο Λουκάς Σάσα, όμως, με ενα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ στο 65ο λεπτό, ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Μετά τη σέντρα του Γκάνεα από αριστερά, ο Βραζιλιάνος μέσος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του θέση. Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σίλβα άλλαξε εξαιρετικά την μπάλα με τον Μάνο και πλάσαρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα και διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ