Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δημοσίευσε βίντεο στα Social Media να προπονείται με μπάλα, έπειτα από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο μάτι! Ο Νορβηγός μπακ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ξεκίνησε προπονήσεις, έπειτα από την σοκαριστική περιπέτεια της υγείας του, καθώς την πρωτοχρονιά τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια. Όμως, ο Νορβηγός μπακ της Γαλατάσαραϊ δεν το […]

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δημοσίευσε βίντεο στα Social Media να προπονείται με μπάλα, έπειτα από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο μάτι!

Ο Νορβηγός μπακ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ξεκίνησε προπονήσεις, έπειτα από την σοκαριστική περιπέτεια της υγείας του, καθώς την πρωτοχρονιά τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια. Όμως, ο Νορβηγός μπακ της Γαλατάσαραϊ δεν το έβαλε κάτω, έκανε τις απαραίτητες θεραπείες και ξεκίνησε προπονήσεις με μπάλα.

Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας του είναι τέτοια, που ο ίδιος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.
Την Πέμπτη (4/3) ανέβασε ένα βίντεο στα Social Media, στο οποίο τον βλέπουμε να προπονείται με μπάλα, ενημερώνοντας παράλληλα τους θαυμαστές του για τη βελτίωση της υγείας του.

Ο Ομάρ τόνισε πως νιώθει καλύτερα, ενώ έχει στόχο να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Δεν ξέχασε να ευχαριστήσει άπαντες για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που δέχτηκε όλον τον καιρό που παρέμενε τραυματίας.

Δείτε χαρακτηριστικά το μήνυμά του:

«Ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάστασή μου: Νιώθω πολύ καλύτερα και όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να προπονηθώ και να δουλέψω ξανά με την μπάλα. Έχω ακόμα, όμως, πολύ δρόμο μπροστά μου. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να επιστρέψω πιο δυνατός και καλύτερος. Οι προσευχές και τα μηνύματά σας σημαίνουν πολλά για εμένα».

Δείτε την ανάρτησή του στα Social Media:

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στα σχόλια, αρκετοί πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά, του έχουν στείλει το μήνυμά τους, που δεν είναι άλλο, από μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης προς εκείνον. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ