Tην απόκτηση του “κόφτη” Ρόμπερτ Πίρις ντα Μότα φέρεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός! Η περίπτωση του Παραγουανού έχει περάσει από τα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έχει πάρει το πράσινο φως και προχωράει. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσιεύματα του εξωτερικού, σύμφωνα με τα οποία, το «τριφύλλι» φέρεται να ρώτησε για τον άσο της Φλαμένγκο. Σύμφωνα με […]

Tην απόκτηση του “κόφτη” Ρόμπερτ Πίρις ντα Μότα φέρεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός!

Η περίπτωση του Παραγουανού έχει περάσει από τα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έχει πάρει το πράσινο φως και προχωράει. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσιεύματα του εξωτερικού, σύμφωνα με τα οποία, το «τριφύλλι» φέρεται να ρώτησε για τον άσο της Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται  ο παίκτης προτάθηκε στους «πράσινους», οι οποίοι συλλέγουν πληροφορίες, ενώ σύμφωνα με αναφορές στην Βραζιλία. Οι άνθρωποι του συλλόγου προσπάθησαν να ενημερωθούν με ποιον τρόπο θα μπορούσε ο Ρόμπερτ Πίρις ντα Μότα να έρθει στην Ελλάδα. Και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα.

Ο 27χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο για μία ακόμα σεζόν, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022. Ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Βραζιλίας, το Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ