Ο κόμπος έχει φτάει στο χτένι στην ΑΕΚ! Οι οπαδοί έχουν φτάσει στα όρια τους και δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ήδη από χθες, μετά το φιλικό, η οργή του κόσμου είναι στα ύψη. Αγωνιστικά  η Ένωση δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα να παρουσιαστεί καλή. Με τους Αρκάδες να […]

Ο κόμπος έχει φτάει στο χτένι στην ΑΕΚ! Οι οπαδοί έχουν φτάσει στα όρια τους και δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ήδη από χθες, μετά το φιλικό, η οργή του κόσμου είναι στα ύψη.

Αγωνιστικά  η Ένωση δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα να παρουσιαστεί καλή. Με τους Αρκάδες να φεύγουν από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 1-0 και μάλιστα χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Αποτέλεσμα; Οι οπαδοί να αποδοκιμάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τη διοίκηση και τους υπέυθυνους της τραγικής εικόνας που παρουσίασε ξανά το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πάντοτε στο στόχαστρο ο “καπετάνιος” της όλης κατάστασης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Μία η Ευρώπη. Μία οι μεταγραφές που δεν πείθουν. Ο ανταγωνισμός! Όλα έδεσαν και η γκρίνια γιγαντώθηκε!

Πολλοί μάλιστα φίλαθλοι της ΑΕΚ θέλουν τον ιδιοκτήτη άμεσα εκτός ομάδας. Δίνοντας του το μεγαλύτερο μερίδιο ευθυνών για την τραγική εικόνα της ομάδας που δείχνει πιο… ανέτοιμη από ποτέ λίγο πριν από το start του πρωταθλήματος.

Ποια θα είναι η αντίδραση;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ