O Παναθηναϊκός μπόρεσε να προηγηθεί πολύ νωρίς με την πρώτη αλλά και μοναδική ευκαιρία του. Από κει και πέρα με άμυνα άντεξε τις επιθέσεις του όχι και τόσο καλού Ολυμπιακού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό, αλλά….όταν έχεις πετάξει ένα ημίχρονο. Μπορεί η […]

O Παναθηναϊκός μπόρεσε να προηγηθεί πολύ νωρίς με την πρώτη αλλά και μοναδική ευκαιρία του. Από κει και πέρα με άμυνα άντεξε τις επιθέσεις του όχι και τόσο καλού Ολυμπιακού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό, αλλά….όταν έχεις πετάξει ένα ημίχρονο.

Μπορεί η σκέψη των περισσότερων να είναι στους αγώνες με την Αϊντχόφεν, αλλά μια ήττα σε ντέρμπι με Παναθηναϊκό, πάντα έχει ιδιαίτερη σημασία, τουλάχιστον για τους οπαδούς. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έκανε μια υπέρβαση και πηρέ μια τεράστια νίκη, ψυχολογίας, και σίγουρα για την τετράδα.

Πριν τη σέντρα, ο ουρανός γέμισε από εκατοντάδες πυροτεχνήματα που είχαν τοποθετηθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και έδωσαν μια ωραία νότα στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2 – 1

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τραβάει πάντα τα φώτα της δημοσιότητας, σε όποια αγωνιστική και οικονομική κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες. Και η νίκη έχει μεγάλη σημασία. όποιος και εάν είναι ο νικητής. Σήμερα ήταν ο Παναθηναϊκός που βάζει εμφάνισης και ευκαιριών δεν την άξιζε, αλλά στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα, και με 2-1 η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ήταν η μεγάλη νικήτρια.

Ο Παναθηναϊκός στα άτυπα γενέθλια των 113 χρόνων του, ήταν το μεγάλο αφεντικό στο ντέρμπι της Λεωφόρου και τον «υποχρέωσε» στην πρώτη του ήττα στη σεζόν στις εν Ελλάδι διοργανώσεις. Μαουρίσιο και Σανκαρέ τα γκολ του «πράσινου» θριάμβου. Kόκκινη στις καθυστερήσεις ο Μπα. 

Στην αναμέτρηση που έγινε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», οι πράσινοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Μαουρίσιο μόλις στο 6ο λεπτό.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1: Του έσπασε το αήττητο με Σανκαρέ

Ο Σανκαρέ βγήκε από τα αριστερά έκανε ωραία μπαλιά ο Ενγκμπακοτό, αυτός την άφησε για τον Μαουρίσιο που με κεφαλιά και πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα του τριφυλλιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήθελε να παραμείνει αήττητος τόσο στο φετινό πρωτάθλημα, όσο και να συμπληρώσει 34 εκτός έδρας αγώνες χωρίς ήττα, αφού έχασε για τελευταία φορά μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης», στις 10 Φεβρουαρίου 2019 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Όμως, οι Πειραιώτες δεν τα κατάφεραν παρότι είχαν την κατοχή, αφού στο 73′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χουάνκαρ, ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά, ο Σα δεν μπόρεσε να αποκρούσει και η μπάλα  έφτασε στον Σανκαρέ, ο οποίος από κοντά έγραψε το 2-0.

Στο 82΄, ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο του κόρνερ στο ματς και χάρη σε αυτό μείωσε το σκορ. Ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά, ο Νιάς προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά ο Ελ Αραμπί έβαλε την κόντρα και η μπάλα πήγε στο δοκάρι, με τον Μαροκινό να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. 

https://youtu.be/oPrpteKCFHA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι