Όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις όπως του Σωκράτη η ψύχραιμη ματιά λέει ότι η ΑΕΚ δεν ήθελε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αλλά να δουλέψει για τον νέο Παπασταθόπουλο, δηλαδή τον 18χρονο Λάτσι. Μην ξεχνάμε ότι και ο Σωκράτης στην ίδια ηλικία είχε κάνει το ξεπέταγμα του. Επενδύεις λοιπόν στο ταλέντο σου  και του φέρνεις το καλοκαίρι δίπλα […]

Όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις όπως του Σωκράτη η ψύχραιμη ματιά λέει ότι η ΑΕΚ δεν ήθελε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αλλά να δουλέψει για τον νέο Παπασταθόπουλο, δηλαδή τον 18χρονο Λάτσι. Μην ξεχνάμε ότι και ο Σωκράτης στην ίδια ηλικία είχε κάνει το ξεπέταγμα του. Επενδύεις λοιπόν στο ταλέντο σου  και του φέρνεις το καλοκαίρι δίπλα του έναν έμπειρο στόπερ που θα είναι σαν δάσκαλος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Μπαίνει δυναμικά στο rotation ο νεαρός Σλοβένος, ο Ζίγκα Λάτσι, και στην ΑΕΚ αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να μένει άλλο ανοικτό το ζήτημα και φρόντισαν και να το επικοινωνήσουν. Η απόφαση για τον κεντρικό αμυντικό, έχει κι άλλη μια πτυχή. Επανέρχεται κανονικά στην ομάδα ο Νασίμ Χνιντ, αν και στην ΑΕΚ δεν θα έλεγαν… όχι για έναν δανεισμό ή παραχώρηση του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού.

Αλλά μια υπόθεση που παίζει ζεστά είναι του Βαγιαννίδη. Η υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή και τα σενάρια λένε ότι  ή μένει στην Σιντ Τρουίντεν  ή πηγαίνει στην Ολλανδία.  Η Γκρόιτερ Φιρτ και η…Ισπανία υπάρχουν στο ταμπλό πλέον και θα μπορούσε μόνο η ΑΕΚ.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ρώτησαν την άποψη του Μανόλο, που από πληροφορίες τους είπε πολύ θετικά, λόγια.

Τέλος για την υπόθεση του μπακ ο Παναγιώτης Κονέ προσπάθησε πολύ την περίπτωση του Λαλά, αλλά ακόμη δεν έχει βρει άκρη.

Τούμπα όλα και έρχεται ο Ντατσένκο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην Ένωση άκουσαν από στόματα υπευθύνων της ρωσικής ομάδας, στην οποία ανήκει ο παίκτης ότι το πρόβλημα με την Ούφα θα ξεπεραστεί και ότι η μεταγραφή του θα γίνει. Έτσι στην ΑΕΚ περιμένουν να γίνουν πράξη αυτές οι διαβεβαιώσεις που έχουν λάβει και σύντομα ο παίκτης να πετάξει με προορισμό την Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, προέκυψε ζήτημα από δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ρουμπίν Καζάν ότι ο παίκτης θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι