Επόμενος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο Κροάτης Φίλιπ Κροβίνοβιτς, ο οποίος ανήκει στην Γουεστ Μπρομ, αλλά παίζει δανεικός στην Μπενφίκα. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει μετά την θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή, και πολύ σύντομα θα κλείσει η μεταγραφή του. Ποδοσφαιριστής εργαλείο που μπορεί να βγει λίρα εκατό για την αρμάδα του Πάμπλο Γκαρσία Για την μεταγραφή […]

Επόμενος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο Κροάτης Φίλιπ Κροβίνοβιτς, ο οποίος ανήκει στην Γουεστ Μπρομ, αλλά παίζει δανεικός στην Μπενφίκα. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει μετά την θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή, και πολύ σύντομα θα κλείσει η μεταγραφή του.

Ποδοσφαιριστής εργαλείο που μπορεί να βγει λίρα εκατό για την αρμάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Για την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ του  Φιλίπ Κροβίνοβιτς, αναφέρονται τα σημερινά δημοσιεύματα από την Πορτογαλία. 

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα της έγκυρης  record τονίζει ότι ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, θέλει να αποχωρήσει από την Γουεστ Μπρομ, διακόπτοντας τον δανεισμό του, με τον Σαμ Άλαρναϊς να είναι θετικός. Άλλωστε το συνεχόμενο δρομολόγιο μεταξύ Μπενφίκα – Γουεστ Μπρον δεν του απέδωσε τα αναμενόμενα στην καριέρα του και με τον ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Το ίδιο δημοσίευμα συνεχίζει, λέγοντας πως ήδη έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να μετακομίσει ως δανεικός από την Μπενφίκα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο 25χρονος Κροάτης μέσος, αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρόμιτς με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα και στον Δικέφαλο του Βορρά θα έρθει με το ίδιο καθεστώς. 

Filip Krovinovic - THE CROATIAN MAGICIAN -SL Bnefica 2017/2018 - YouTube

Ο Κροβίνοβιτς γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1995 στο Ζάγκρεμπ, και σε ηλικία 12 ετών βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Ντιναμό. Τον Αύγουστο του 2009 μετακόμισε στη NK Ζάγκρεμπ. Στην κροατική ομάδα αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2015 όταν και  πήρε μεταγραφή στην Ρίο Άβε.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας έκανε το μπαμ με την Μπενφίκα να τον αποκτά τον Ιούλιο του 2017. Τον Ιανουάριο του 2018 είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός σχεδόν ένα χρόνο. Από το καλοκαίρι του 2019 βρίσκεται στην Γουέστ Μπρόμιτς (πέρυσι στην Championship) όπου και αγωνίζεται ως δανεικός από την πορτογαλική ομάδα. 

O Κροβίνοβιτς για 5η φόρα το δρομολόγιο Λισαβόνα-Μπρόμγουιτς!

Θα πρέπει να το ψάξουμε αν αποτελεί ρεκόρ αυτό που συμβαίνει με τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς. Η μεν Μπενφίκα δεν τον θέλει, αλλά έχει συμβόλαιο και η δε Γουεστ Μπρομ τον θέλει, αλλά το ποσό είναι μεγάλο και την έβγαζε με δανεισμό. Από ότι φαίνεται κάπου εδώ θα μπει τέλος, με τους Baggies να το έχουν αποφασίσει να τον αποκτήσουν, εξ ου και η ρήτρα αγοράς. Ν αποκτήσει τελικά μόνιμη διεύθυνση το παλικάρι!

Filip Krovinovic is perfect fit for West Brom | Express & Star

Αυτό που συμβαίνει με τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς είναι φοβερό. Από τον Ιούλιο του 2019 ως και τώρα έχει κάνει πέντε φορές το δρομολόγιο Μπενφίκα-Γουέστ Μπρομ και αντίστροφα. Ουσιαστικά ο 25χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός ανήκει στους Αετούς, αλλά πέρσι έπαιξε στην Μπρομ, βοηθώντας τη να επιστρέψει στην Premier League. Ο δανεισμός του έληξε με το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά τελικά ανακοινώθηκε ο δανεισμός του για ακόμα μία σεζόν.

Η συμφωνία περιλαμβάνει μονοετή δανεισμό με όψιον αγοράς, της οποίας το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό. Τέλος, να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν, ο Κροβίνοβιτς σημείωσε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε διάστημα 43 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν