Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες με μεταγραφικό ντεμαράζ πήρε αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Αν για πολλούς ο Παλάσιος που από ημέρα σε ημέρα θα ανακοινωθεί, θα ήταν η τελευταία μεταγραφή, κάνουν λάθος. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ. Στην αναμονή ένας εξτρέμ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει και ένας τερματοφύλακας. Σε όλη […]

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες με μεταγραφικό ντεμαράζ πήρε αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Αν για πολλούς ο Παλάσιος που από ημέρα σε ημέρα θα ανακοινωθεί, θα ήταν η τελευταία μεταγραφή, κάνουν λάθος. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ. Στην αναμονή ένας εξτρέμ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει και ένας τερματοφύλακας.

Σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δει ότι είναι απαραίτητος ένας ακόμα καλός τερματοφύλακας. Από την μία η όχι και τόσο καλή εικόνα του Διούδη, και από την άλλη ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε δύο ισάξιους κίπερ μόνο καλό μπορεί να αποφέρει στην ομάδα.

Ο τερματοφύλακας έχει βρεθεί και έχει κλείσει και λογικά την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα για τα τυπικά.

Έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα με περισσότερο του 33χρονου τερματοφύλακα της Μονακό, Βίτο Μανόνε, που έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Μιλάμε για ένα  έμπειρο τερματοφύλακα, με πέρασμα από Άρσεναλ, Σάντερλαντ, Χαλ και Μονακό, και είναι στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας.

Η δεύτερη περίπτωση που είναι ακόμα πιο εύκολη είναι του Αντρέα Γιαννιώτη που σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sports.walla.co.il», που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ό Έλληνας κίπερ έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος. Ανήκει στην  Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά είναι εκτός ομάδας και ο βασικός τερματοφύλακας είναι ο Ντάνιελ Τένενμπαουμ. Ακόμα και όταν ο βασικός τραυματίστηκε δεν του έδωσαν την θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησε να μείνει ελεύθερος ένα χρόνο πριν λήξη το συμβόλαιο του.

Την Δευτέρα το πρωί θα αποκαλυφθεί ποιος θα είναι ο νέος τερματοφύλακας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ