Διπλό στόρι για τον “δικέφαλο! Από την μία ετοιμάζεται η επιστροφή για ένα αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Τον Ραχμάν Μπάμπα. Και από την άλλη ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει την πόρτα της εξόδου σε ένα…όχι και τόσο αγαπημένο. Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα. Μπορεί ο Μπάμπα να έμεινε μόλις μερικούς μήνες στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο […]

Διπλό στόρι για τον “δικέφαλο! Από την μία ετοιμάζεται η επιστροφή για ένα αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Τον Ραχμάν Μπάμπα. Και από την άλλη ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει την πόρτα της εξόδου σε ένα…όχι και τόσο αγαπημένο.

Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα.

Μπορεί ο Μπάμπα να έμεινε μόλις μερικούς μήνες στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Γκανέζος μπακ άφησε θετικές εντυπώσεις στους επιτελείς του Δικεφάλου.

Το ζήτημα Μπάμπα παραμένει ανοιχτό για τους Θεσσαλονικείς. Υπάρχουν ζυμώσεις για να ενταχθεί εκ νέου στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Και σίγουρα είναι ένα μέτωπο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με φόντο την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο παίκτης ανήκει ακόμη στην Τσέλσι. Όμως δεν υπάρχει ορατό ενδεχόμενο να υπολογίζεται φέτος. Ο ίδιος μάλιστα βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Καθώς του έδωσε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη σε μια εύθραυστη περίοδο για εκείνον.

Στην αντίπερα όχθη. Υπάρχει μία άλλη περίπτωση παίκτη. Εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του Μπάμπα. Με πολύ λιγότερη αγάπη από τον κόσμο της ομάδας.

Ένας παίκτης που δεν δείχνει να μπορεί να σηκώσει το βάρος των περιστάσεων στον ΠΑΟΚ. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δέιχνει να το αντιλαμβάνεται.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στον ΠΑΟΚ έχει δοθεί εντολή να αποκτηθεί τερματοφύλακας πρώτης γραμμής και, ήδη, έχουν αρχίσει οι σχετικές διερευνήσεις. Ο Έλληνας τερματοφύλακας φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να αποχωρήσει, αν τελικά βρειεί μια αξιόπιστη λύση στη θέση του τερματοφύλακα μέχρι το φινάλς των μεταγραφών.

Μένει να δούμε κατα πόσο αυτές οι δύο κινήσεις θα δρομολογηθούν άμεσα. Με τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν πάντως να μην χαθεί άλλος χρόνος. Καθώς η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι κοντά, ενώ το ενδεχόμενο αποκλεισμού από την Ευρώπη ορατό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ