Hρθε η ώρα ΞΑΝΑ για τον Μανόλο Χιμένεθ να μαζέψει την κατάσταση στην ΑΕΚ και να την ξαναβάλει στον σωστό δρόμο. Αφού τα βρήκαν σε ολα με την ΑΕΚ έρχεται για να αναλάβει την Αθηναίική ομάδα. Σύντομα και η επίσημη ανάκοινωση! Ο Μανόλο ήταν το φαβορί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Καρέρα δεν […]

Hρθε η ώρα ΞΑΝΑ για τον Μανόλο Χιμένεθ να μαζέψει την κατάσταση στην ΑΕΚ και να την ξαναβάλει στον σωστό δρόμο. Αφού τα βρήκαν σε ολα με την ΑΕΚ έρχεται για να αναλάβει την Αθηναίική ομάδα. Σύντομα και η επίσημη ανάκοινωση!

Ο Μανόλο ήταν το φαβορί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Καρέρα δεν θα συνεχίσει παρ’ ότι η ΑΕΚ ψάχτηκε και για άλλες περιπτώσεις από το εξωτερικό και τελικά επιστρέφει για την τέταρτη θητεία του στην Ένωση. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για 1,5 χρόνο αλλά θα προβλέπεται αποζημίωση αν οι «κιτρινόμαυροι» αποφασίσουν το καλοκαίρι πως δεν θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

ΑΕΚ: Είναι οριστικό! Επιστρέφει ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Χιμένεθ ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ τον Οκτώβριο του 2010, παρέμεινε για έναν χρόνο κατακτώντας το Κύπελλο στον τελικό με τον Ατρόμητο και επέστρεψε τον Γενάρη του 2017, παραμένοντας για 1,5 χρόνο οδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου. Η τρίτη του θητεία ήταν από τον Φεβρουάριο του 2019 ως το καλοκαίρι της σεζόν εκείνης.

Μαζί του θα έρθει και ο βοηθός του Χεσούς Καλντερόν που ήταν μαζί του και στις δύο πρώτες του θητείες αλλά και ο γυμναστής Σέμπα Μπασκόν. Αυτό που μένει πλέον είναι να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και να έρθει ο Χιμένεθ στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι