Ο Τάσος Δουβίκας ξενιτεύεται αλλά για καλό, με τον ίδιο να συνεχίζει την καριέρα του και επίσημα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Στην Eredivisie και την Ουτρέχτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Δουβίκας. Ο Έλληνας επιθετικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Ολλανδική ομάδα. Μάλιστα, υπέγραψε και συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2025. Μπορεί ο […]

Ο Τάσος Δουβίκας ξενιτεύεται αλλά για καλό, με τον ίδιο να συνεχίζει την καριέρα του και επίσημα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Στην Eredivisie και την Ουτρέχτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Δουβίκας. Ο Έλληνας επιθετικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Ολλανδική ομάδα. Μάλιστα, υπέγραψε και συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2025.

Μπορεί ο Αχιλλέας Μπέος να ήθελε να τον στείλει… στον ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε… Ολλανδικά! Έριξε «άκυρο» στην Ελληνική ομάδα και πήγε στην Ουτρέχτη.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη από την 1η Ιουλίου.

Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες».

Δουβίκας: «Το τέλειο βήμα για την καριέρα μου!»

Ο Έλληνας παίκτης έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Ουτρέχτης. Τόνισε πως η μεταγραφή του από τον Βόλο στην ομάδα της Ολλανδίας, θα είναι το τέλειο βήμα για την καριέρα του.

«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης, είδα προσεκτικά τον σύλλογο. Δουλεύω σκληρά και πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Συνεπώς πιστεύω πως ταιριάζω εξαιρετικά στην Ουτρέχτη από αυτή την άποψη. Είχα την πολυτέλεια να δείξουν ενδιαφέρον για μένα διάφοροι σύλλογοι, αλλά είχα ένα καλώ feeling για την Ουτρέχτη.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το τέλειο βήμα για την καριέρα μου. Έχω ακούσει πως η Ουτρέχτη διαθέτει φανατικούς οπαδούς. Δεν βλέπω την ώρα να τους συναντήσω, φορώντας τη φανέλα της ομάδας».

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε, τον καλωσόρισαν και στα Ελληνικά: 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ