Ο Ολυμπιακός στο χειρότερο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του εδώ και πολύ καιρό, με μια ομάδα υπνωτισμένη με εκτός τόπου και χρόνου ποδοσφαιριστές κατάφερε να προκριθεί, απλά γιατί η Μαρσέιγ δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Έτιχαντ. Θα πρέπει να προβληματιστούν όλοι στην ομάδα. Δεν χτύπησε καμπανάκι αλλά καμπάνα σήμερα. Κεράκι στον Πεπ θα πρέπει να ανάψουν στον […]

Ο Ολυμπιακός στο χειρότερο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του εδώ και πολύ καιρό, με μια ομάδα υπνωτισμένη με εκτός τόπου και χρόνου ποδοσφαιριστές κατάφερε να προκριθεί, απλά γιατί η Μαρσέιγ δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Έτιχαντ. Θα πρέπει να προβληματιστούν όλοι στην ομάδα. Δεν χτύπησε καμπανάκι αλλά καμπάνα σήμερα.

Κεράκι στον Πεπ θα πρέπει να ανάψουν στον Ολυμπιακό.

Πολύ δύσκολα να βρεις ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν, και ελάχιστα βοήθησαν και οι αλλαγές του Μαρτίνς την ομάδα. Στο δεύτερο ήταν λίγο περισσότερο ζωηρός, αλλά χωρίς να βγάλει έντονη πίεση στην Πορτογαλική ομάδα. Σπάνια το βλέπουμε αυτό και δεν νομίζουμε να το εχουμε ξαναδεί στην Ευρώπη επί εποχή Πέδρο Μαρτίνς.

Από πολύ νωρίς στα σχοινιά ο Ολυμπιακός. 9′ Ο διαιτητής βλέπει φάση στο VAR μετά από εκτέλεση κόρνερ για χέρι του Χολέμπας σε διώξιμο της μπάλας και υποδεικνύει το πέναλτι! Μεγάλο λάθος του αμυντικού Ολυμπιακού. Ο Οτάβιο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

LIVE: Ολυμπιακός - Πόρτο 0-1 (β΄ ημίχρονο) | Αθλητικά | Liveblog

Οι Πειραιώτες σπατάλησαν στο 15′ μεγάλη ευκαιρία με τον Μασούρα, που αστόχησε από εξαιρετική θέση κι ενώ αυτοί πληγώθηκαν στην πρώτη επικίνδυνη φάση των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο συνολικά έχουν κινηθεί σε ρηχά νερά, είναι βραχυκυκλωμένοι στο δημιουργικό κομμάτι και θα πρέπει να βελτιωθούν πολύ για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 54′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ωραία κίνηση του Φορτούνη που σέρβιρε στον Ελ Αραμπί, που αστόχησε από εξαιρετική θέση. Σπάνια δεν σκοράρει από τέτοιο σημείο ο Μαροκινός.

Στο 0-2 η Πόρτο που δείχνει να καθαρίζει τον αγώνα. Έπειτα από το βολέ του Κόστα, ο Ντίας άδειασε τον Ραφίνια κι έστρωσε στον Ουρίμπε που εκτέλεσε τον Σα.

Το κερασάκι η κόκκινη στον Σεμεδο.

Ταυτόχρονα η Σίτι με το 3-0 επί της Μαρσέιγ σώζει τον Ολυμπιακό, από την τραγωδία.

https://www.youtube.com/watch?v=am4T2CbgZxk

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ