Ο  ΠΑΟΚ  του Παμπλό Γκαρσία μετά από καλή και γεμάτη εμφάνιση πήρε το τρίποντο στο Περιστέρι απέναντι στον ΠΑΣ. Έμεινε έτσι στην μάχη για την 2η θέση σε τριπλή ισοβαθμία με ΑΕΚ και Άρη. ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0 – 2 Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε […]

Ο  ΠΑΟΚ  του Παμπλό Γκαρσία μετά από καλή και γεμάτη εμφάνιση πήρε το τρίποντο στο Περιστέρι απέναντι στον ΠΑΣ. Έμεινε έτσι στην μάχη για την 2η θέση σε τριπλή ισοβαθμία με ΑΕΚ και Άρη.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0 – 2

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα και κυρίως χαμένο πέναλτι με τον Βιεϊρίνια στο πρώτο μέρος ενώ κράτησε τον ΠΑΣ μακριά από την εστία του με τους τυπικά γηπεδούχους να μην έχουν ούτε τελική στο πρώτο 45λεπτο.

Οι Γιαννιώτες αναγκάστηκαν να παίξουν στο Περιστέρι λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες αλλά αν και τυπικά γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έδειχναν έξω από τα νερά τους. Δεν μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι τους, να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους και να απειλήσουν.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, μπλόκαρε τα ατού του ΠΑΣ, έβγαλε τελικές, με τον Τζόλη κυρίως αποδέκτη και είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο μέρος είχε επτά φάσεις εκ των οποίων οι δύο προς την εστία. Αν ο Βιεϊρίνια στο 21′ σκόραρε από τα έντεκα βήματα τότε μπορεί το σκορ να έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις.

Στο 56′ λεπτό ο Ζίβκοβιτς με μια παράλληλη κίνηση και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στην δεξιά γωνία της εστίας νίκησε τον Λοντίγκιν και έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στο 62′ ο Τζόλης μπήκε από τα αριστερά και κέρδισε εκ νέου πέναλτι από τον Οικονομόπουλο που τον ανέτρεψε. Ο Σβαμπ αυτή τη φορά ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας το 2-0 με σουτ στην ευθεία.

https://www.youtube.com/watch?v=AF7OnvX0f2A

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ