Αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πετύχαιναν συνεχώς γκολ, έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις, μα δεν πήραν ευκαιρίες από τους «μεγάλους» της χώρας. Στην Ελλάδα, εδώ και αρκετά χρόνια, υπήρξαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έβγαζαν μάτια με τις ομάδες τους. Έγιναν ήρωες, πέτυχαν αρκετά τέρματα, έδειξαν πως μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Όμως, αυτό το βήμα παραπάνω, δεν […]

Αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πετύχαιναν συνεχώς γκολ, έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις, μα δεν πήραν ευκαιρίες από τους «μεγάλους» της χώρας.

Στην Ελλάδα, εδώ και αρκετά χρόνια, υπήρξαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έβγαζαν μάτια με τις ομάδες τους. Έγιναν ήρωες, πέτυχαν αρκετά τέρματα, έδειξαν πως μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Όμως, αυτό το βήμα παραπάνω, δεν έγινε ποτέ, καθώς καμία «μεγάλη» ομάδα της χώρας μας δεν τους εμπιστεύτηκε. Με την απορία να είναι, τι θα γινόταν αν οι παρακάτω αθλητές είχαν παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα;

Ξεχωρίζουν στο… παστέλωμα!

Ο πρώτος είναι ο Αμαέκι Ότιτζι, ο οποίος χάθηκε νωρίς. Όσο καιρό ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, κι όχι με τα ναρκωτικά, ο Νιγηριανός ήταν τρομερός!

Κάθε αμυντικός τον είχε φόβο. Μιλάμε για έναν παίκτη με τρομερά φυσικά προσόντα, εξαιρετική τεχνική και τελειώματα που έμειναν αξέχαστα. Έκανε μεγάλες εμφανίσεις με τη φανέλα της Παναχαϊκής και του Ιωνικού. Πέτυχε 63 γκολ στην Ελλάδα!

Επόμενος είναι ο Ρόναλντ Γκόμεζ. Ο ίδιος είχε εξαιρετική σωματική δύναμη και εξίσου καλή τεχνική κατάρτιση.

Καταγόταν από την Κόστα Ρίκα και είχε ως σήμα κατατεθέν τα σουτ ρουκέτες, που έφευγαν από το αριστερό του πόδι. Με τη φανέλα του ΟΦΗ κατάφερε να βάλει 43 γκολ, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του να πανηγυρίσει κάποιες μεγάλες νίκες.

Η «λίστα» συνεχίζεται με τον Γκρεγκ Μπρούστερ, ο οποίος ήταν ένας φορ κλασικού Βρετανικού τύπου. Ήταν δυνατός αρκετά και πέτυχε 49 γκολ, παίρνοντας παραμάζωμα όλους τους αντιπάλους του με τα προσόντα του.

Δεν μπορεί φυσικά να ξεχάσει κανείς τον Ρολάντ Ζαΐμι. Μπορεί να μην του φαινόταν, όμως έκανε θαύματα.

Πέτυχε πολλά με την Προοδευτική, παίρνοντας πάνω του την επίθεση. Ήταν αρκετά ταχύς και ξέφευγε εύκολα από τους αντίπαλους αμυντικούς. Πέτυχε 32 γκολ, σε μια ομάδα που… δυσκολευόταν να βρει δίχτυα!

Και τελευταίος στη λίστα, είναι φυσικά ο εμβληματικός για πολλούς λόγους, Πάτρικ Ογκουνσότο. Έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι.

Ακόμα και… σε στίβο μάχης του Survivor τον είδαμε. Όμως, έκανε και «παπάδες» στην Α’ Εθνική, κυρίως με τον Εργοτέλη. Είχε τρομερή επαφή με τα δίχτυα. Ο ίδιος έπαιξε και στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Βέστερλο, πετυχαίνοντας και 20 γκολ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик