Διαφορετική αναμένεται η ρεβάνς κόντρα στην Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία, για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός αναμένεται πολύ διαφορετικός και με εκπλήξεις. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το κρίσιμο παιχνίδι. Στο οποίο καλούνται να φέρουν νίκη- πρόκριση. Τόσο για τους ίδιους. Όσο και για την Ελλάδα. Στο κυνήγι των βαθμών στην […]

Διαφορετική αναμένεται η ρεβάνς κόντρα στην Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία, για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται πολύ διαφορετικός και με εκπλήξεις. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το κρίσιμο παιχνίδι. Στο οποίο καλούνται να φέρουν νίκη- πρόκριση. Τόσο για τους ίδιους. Όσο και για την Ελλάδα. Στο κυνήγι των βαθμών στην σχετική κατάταξη της UEFA.

Me “επιστροφές – καταστροφές” προχωράει το πλάνο για τον Ολυμπιακό. Με τους  Ανδρέα Μπουχαλάκη  και Γιαν Εμβιλά να παίρνουν ρυθμό και λεπτά στα πόδια τους ενόψει Λουντογκόρετς.

Συν τοις άλλοις, για τον Ολυπιακό ένα μεγάλο ερωτηματικό θα είναι η κατάσταση ετοιμότητας του Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, μια και ακολούθησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Μονακό, δουλεύει καθημερινά για να είναι πανέτοιμος και θα είναι στην αποστολή για το Ράζγκραντ.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στο 4-3-3 και να εχει διαθέσιμες περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις στο παιχνίδι του.

Μοναδικό “μελανο” σημείο στην προετοιμασία των Πειραιωτών κάποιες μικροενοχλήσεις από τον  Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ την Πέμπτη (05/08). Οι οποίες βέβαια δεν αναμένεται να του στερήσουν την παρουσία του στο πολύ σημαντικό τεστ του Ολυμπιακού.

Εκπλήξεις, ανατροπές και επιστροφή στην κανονικότητα παικτικά λοιπόν για τον Πέδρο Μάρτινς. Που αναμένεται πάνοπλος και έχοντας μάθει από το πάθημα του πρώτου αγώνα.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα της πρώτης αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ