Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου. Με άλμα στα 8,48 μέτρα ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η δήλωσή του για την κοπέλα του. Μιλώντας για τη δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο (η πρώτη ανήκει στον ίδιο) στο άλμα εις μήκος ο Τεντόγλου αναφέρθηκε σε όλους όσοι του […]

Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου. Με άλμα στα 8,48 μέτρα ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η δήλωσή του για την κοπέλα του.

Μιλώντας για τη δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο (η πρώτη ανήκει στον ίδιο) στο άλμα εις μήκος ο Τεντόγλου αναφέρθηκε σε όλους όσοι του δίνουν δύναμη. Για να κάνει μεγάλα άλματα αναφέροντας τους χορηγούς του αλλά και την κοπέλα του για τα… νεύρα που του προκαλεί.

«Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου. Και επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Έλληνα πρωταθλητή στην κάμερα της ΕΡΤ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ