Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες έκανε τις ντρίπλες του και κατάφερε να κάνει μια μεταγραφική έκπληξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι πράσινοι μετά την πρώτη πρόταση ύψους 800.000 ευρώ στην Ιντεπεντιέντε για την απόκτησή του Σεμπαστιάν Παλάσιος που δεν την δέχτηκαν έκανε και δεύτερη βελτιωμένη. Η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού ξεπερνάει το 1 εκ και […]

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες έκανε τις ντρίπλες του και κατάφερε να κάνει μια μεταγραφική έκπληξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι πράσινοι μετά την πρώτη πρόταση ύψους 800.000 ευρώ στην Ιντεπεντιέντε για την απόκτησή του Σεμπαστιάν Παλάσιος που δεν την δέχτηκαν έκανε και δεύτερη βελτιωμένη.

Η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού ξεπερνάει το 1 εκ και πλέον είναι μέσα σε αυτά που ζητούσε η ομάδα της Αργεντινής. Μάλιστα πριν λίγο και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, είπε ότι η μεταγραφή είναι ουσιαστικά κλεισμένη και μένουν οι λεπτομέρειες.

Κυριακή ξημερώματα ο Ματέους Βιτάλ στην Αθήνα

Οι πράσινοι πόνταραν αρκετά στην επιθυμία του παίκτη να φύγει για την Ευρώπη. Και στο γεγονός ότι από 01/01/2022 μπορεί να διαπραγματευθεί ως ελεύθερος, καθώς το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι οφειλές της Ιντεπεντιέντε προς τον ποδοσφαιριστή, που συμφώνησε να χαρίσει ένα μέρος.

Ο 29χρονος δεξιός εξτρέμ έχει “γυαλίσει” στον Γιοβάνοβιτς, και ο Αλαφούζος του είχε υποσχεθεί αυτήν την μεταγραφή.

Είναι η υπόθεση για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει. Για τον παίκτη υπέρβαση από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου!

Λαμπρή Καριέρα

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι 29 ετών. Αγωνίζεται ως βασικός δεξιός εξτρέμ στην Ιντεντεπετιέντε και μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα σε επτά αγώνες έχει δώσει τέσσερις ασίστ, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από επτά αγωνιστικές.

Στο παρελθόν, ο Παλάσιος έχει αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς, Πατσούκα, Νιούελς, Άρσεναλ FC, Ατλέτικο Ουνιόν και Ταγιέρες κι έχει συνολικά σε 218 παιχνίδια 52 γκολ και 20 ασίστ στο πρωτάθλημα.

https://www.youtube.com/watch?v=Ix5ElByn_RU

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ