Η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι ο Κροάτης Φίλιπ Κροβίνοβιτς, ο οποίος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του. Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή που θα δώσε ποιότητα στον ΠΑΟΚ! Σας είχαμε δώσει από νωρίς την είδηση για την νέα μεταγραφή. Ποδοσφαιριστής εργαλείο που μπορεί να […]

Η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι ο Κροάτης Φίλιπ Κροβίνοβιτς, ο οποίος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του. Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή που θα δώσε ποιότητα στον ΠΑΟΚ! Σας είχαμε δώσει από νωρίς την είδηση για την νέα μεταγραφή.

Ποδοσφαιριστής εργαλείο που μπορεί να βγει λίρα εκατό για την αρμάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Ο Κροάτης μέσος επικοινώνησε με την Μπενφίκα και απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο δανεισμού του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Μάλιστα, δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του διεθνούς άσου, ώστε να έρθει στο τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Ολυμπιακός μπήκε και αυτός στο παιχνίδι και τον είχε από κοντά για να τον κάνει δικό του, αλλά δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με την πορτογαλική «A Bola»

Το ίδιο δημοσίευμα συνεχίζει, λέγοντας πως ήδη έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να μετακομίσει ως δανεικός από την Μπενφίκα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023. Υπήρξε επικοινωνία του ποδοσφαιριστή και με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ώστε να συλλέξει ορισμένες πληροφορίες για τους «ασπρόμαυρους» προτού λάβει την τελική του απόφαση. 

Something special about West Brom for Filip Krovinovic | Express & Star

Ο 25χρονος Κροάτης μέσος, αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρόμιτς με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα και στον Δικέφαλο του Βορρά θα έρθει με το ίδιο καθεστώς. 

Ο Κροβίνοβιτς γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1995 στο Ζάγκρεμπ, και σε ηλικία 12 ετών βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Ντιναμό. Τον Αύγουστο του 2009 μετακόμισε στη NK Ζάγκρεμπ. Στην κροατική ομάδα αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2015 όταν και  πήρε μεταγραφή στην Ρίο Άβε.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας έκανε το μπαμ με την Μπενφίκα να τον αποκτά τον Ιούλιο του 2017. Τον Ιανουάριο του 2018 είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός σχεδόν ένα χρόνο. Από το καλοκαίρι του 2019 βρίσκεται στην Γουέστ Μπρόμιτς (πέρυσι στην Championship) όπου και αγωνίζεται ως δανεικός από την πορτογαλική ομάδα. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ