Ευρωπαϊκή βραδιά για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κερδίζει με 2-0 την Μποέμιαν και να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ είχε καλά διαστήματα, έβγαλε ενέργεια, ήταν σοβαρός κι έμοιαζε αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση. Τον Σβαμπ να… ανοίγει το δρόμο για […]

Ευρωπαϊκή βραδιά για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κερδίζει με 2-0 την Μποέμιαν και να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλά διαστήματα, έβγαλε ενέργεια, ήταν σοβαρός κι έμοιαζε αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση.

Τον Σβαμπ να… ανοίγει το δρόμο για τη νίκη και τον Καντουρί να σκοράρει. Αλλά να βλέπει το γκολ του να μη μετράει ποτέ, σε μία φάση όπου η μπάλα πέρασε ξεκάθαρα τη γραμμή.

Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, όπως αυτή του Βιεϊρίνια που δοκίμασε το πόδι του κι η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, αλλά και το σουτ του Καντουρί από το ύψος του πέναλτι, με τον Μαροκινό να είναι άστοχος. Η Μποέμιαν είχε μία καλή στιγμή με τον Μπάκλεϊ να σουτάρει άουτ, ενώ ο Μιχαηλίδης “φλέρταρε” με το αυτογκόλ, με τον Πασχαλάκη να σώζει την ομάδα του.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (Εσίτι), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (Μουργκ), Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα (Σφιντέρσκι)

Η ενδεκάδα της Μποέμιαν: Τάλμποτ, Λάιονς, Κόρνγουολ, Φίνερτι, Μπρέσλιν, Μπάκλεϊ, Κόουτ (Γουόρντ), Ντεβόι, Μπαρτ, Τίρνεϊ (Λέβινγκστον) και Κέλι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν